Over ons

Over ons

Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Ardooie. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.

Ons doel is het leveren van betrouwbare bedrijfsvoertuigen, zodat onze klanten hun dagdagelijkse business continu kan blijven doorgaan. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, staat ons professioneel team klaar om U op alle vlakken te ondersteunen. Ieder onderdeel is van groot belang. Op deze manier helpen wij U het juiste voertuig kiezen tegen gunstige voorwaarden.

Daarnaast dragen wij service zéér hoog in het vaandel en staan wij in voor een onberispelijke onderhoud- en reparatieservice. Wij beseffen dat persoonlijke doelstellingen hand in hand dienen te gaan met de organisatiedoelstellingen. Maw als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij ook tevreden.

Iveco Maenhout heeft tevens een extern lokaal dealer netwerk om de dienstverlening in West- en Oost - Vlaanderen te garanderen.

 

Vacatures

Mekanieker


Wij zijn op zoek naar één mekanieker voor onze vestiging in Ardooie en twee mekaniekers voor de vestiging in Bavikhove.

Lees meer

Referenties