Referenties

GV-Line

Een gloednieuwe 570, volledig luchtgeveerde Iveco S-Way voor GV-Line.

Transportbedrijf GV-Line gaat al uw transport- en logistieke uitdagingen aan met stiptheid en betrouwbaarheid. Hun gloednieuwe 570PK, volledig luchtgeveerde IVECO S-Way werd voorzien van een lederen interieur en Full LED koplampen en sfeerverlichting. Bovendien beschikt het voertuig over tal van technische snufjes zoals de Hill Holder, AEBS, LDWS en Adaptive Cruise Control om een veilige rit te garanderen.

Wolf Express

Een Iveco Daily met polypropyleen zijwanden voor Wolf Express.

Wolf Express is een vervoer en opslagspecialist en staat in voor nationaal en internationaal transport. De laadruimte van zijn mineraal grijze, 2.3L, 156 PK Iveco Daily werd voorzien van polypropyleen zijwanden.

Manforce NV

Een 4de Iveco Daily voor Manforce Nv.

Manforce Nv is uw partner voor alle Gyproc- & schilderwerken, spuitplamuur en PUR isolatie. De onderneming koos voor een witte Iveco Daily bestelwagen uit ons tweedehandsgamma. Hun fleet bestaat ondertussen al uit 4 Iveco bestelwagens! Bedankt voor het vertrouwen.

Trent Bvba.

Een Iveco Daily met laadkast voor Trent Bvba.

Iveco Maenhout leverde onlangs een 4de Iveco Daily 3L aan Trent Bvba. Zijn snel geleverde chassis-cabine werd opgebouwd met een laadkast met deuren. We wensen hem veel rijplezier.

Moochie

Een Iveco Daily met koelwagenopbouw voor Moochie.

Na de frozen yoghurt trend in de US te waarnemen, richtte zaakvoerders Greet en Jo in 2012 hun eigen Belgische merk Moochie op. Ondertussen is Moochie uitgegroeid tot 5 winkels in Gent, Antwerpen, Hasselt, Mechelen en Leuven. Bedankt voor het kiezen van de Iveco Daily als transportmiddel.

Tuinen Dewitte

Proficiat Tuinen Dewitte met de aankoop van jullie tweedehands IVECO Daily.

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook onderneming Tuinen Dewitte van! We wensen hen heel veel rijplezier toe.

Belgium Aviation Services

Een nieuwe 2.3L, 156PK Daily voor Belgium Aviation Services.

BAS is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener die een brede basis van 's werelds grootste LLG cargo airlines klanten bedient en hubactiviteiten ontwikkelde op de luchthaven van Luik & Luik Logistics. We wensen hen veel succes met hun nieuwe 2,3L, 156PK Daily.

Steenhouwerij Craeymeersch

Een metaal zwarte chassis-cabine met open laadback voor Craeymeersch.

Bij Steenhouwerij Craeymeersch kan u terecht voor zowel grafmonumenten als voor interieur en decoratie in natuursteen. De onderneming koos voor een metaal zwarte chassis-cabine met open laadbak. Ondertussen werd er ook een kraantje op de wagen geïnstalleerd. We wensen hen veel succes met hun nieuwe Iveco Daily.

Chad

Een Daily chassis-cabine met meubelkast voor Chad BVBA.

Aannemer Chad BVBA koos voor een Daily chassis-cabine en liet deze opbouwen met een meubelkast. De 8-traps automaat zorgt voor een moeiteloze en comfortabele rijervaring. We wensen de onderneming dan ook veel rijplezier.

Thijs Kranen en Containers

Een Iveco S-Way 6x2 voor Thijs Kranen en Containers.

Thijs Kranen en Containers uit Oostende is al jarenlang dé referentie voor verhuur van kranen en containers. Naast transportoplossingen en aankoop van oude metalen doen zijn ook aan tankreinigingen. Voor deze laatste koos Thijs Containers een "Thijs gele" Iveco S-Way 6x2. Met een opbouw van Wycom is het voertuig meer dan compleet. De systemen worden door 3 PTO’s aangestuurd, een complex voertuig. Met zijn nieuwe belettering ziet de Iveco S-way er op z'n minst imposant uit.

Outerior Concept

Een Daily met materiaalkoffer en achterwaartse kipper voor Outerior Concept.

Outerior Concept ontwerpt uw moderne tuin of groene ruimte volledig volgens uw wensen en noden. Vandaag hebben zij gekozen voor een Iveco Daily 3L met materiaalkoffer & achterwaartse kipper. We wensen hen veel veilige kilometers toe.

Bram Van De Woestyne

Een Iveco Daily 3L met cruise control voor Bram tuinen.

Bij Bram tuinen kan je terecht voor de aanleg van zowel kleine of particuliere tuinen als de aanleg van grotere residentiële tuinen en bedrijfssites. De onderneming koos opnieuw voor een Iveco Daily 3L met cruise control, achteruitrijcamera en Full LED koplampen. Bedankt voor het vertrouwen.

Dutry Power

Een luxueuze Iveco Daily voor Dutry Power.

Dutry Power nv is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van stroomgeneratoren van 2 tot 3000 kVA. De onderneming kocht dit jaar hun 5de Iveco Daily. Het voertuig is uitgerust met luxe stoffen hoofdsteun, stuurwiel met lederen bekleding en dashboard met extra beker- en cardhouder.

Jasbir Singh

Twee mineraal grijze Daily stockwagens voor Jasbir Singh.

Met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenbepleistering is Jasbir een betrouwbare keuze voor al uw bezetwerken. De onderneming koos deze keer voor twee mineraal grijze Daily stockwagens met dubbele wielen, 176 PK en een 3L motor.

Jurgen Delbeke

Een mooi Daily voor Jurgen Delbeke.

Jurgen Delbeke staat in voor aanleggen van terrassen en opritten, verbouwingen en vloer- en tegelwerken. De laadruimte van zijn Daily werd voorzien van houten laadvloer. De belettering op de wagen werd uitgevoerd door Dilly Graphics.

Geosonda

Twee nieuwe Iveco Daily stockwagens voor Geosonda.

Geosonda werd opgericht in 1971 en is één van de pioniers in grondmechanisch onderzoek in België. Vandaag kiezen zij voor 2 Iveco Daily stockwagens 3 liter met automatische versnellingsbak en trekhaak. Bedankt voor het vertrouwen in onze producten en garages.

Vereecke Gino

Een mineraal grijze Daily met 176 PK voor Vereecke Gino.

Vereecke Gino is een elektricien in Ardooie die instaat voor nagenoeg al uw elektriciteitswerken. Zijn nieuwe mineraal grijze Iveco Daily is uitgerust met een reservewieldrager onder het chassis gemonteerd en reservewiel. Eveneens als een trekhaak en achteruitrijcamera.

Widem Logistics

Alweer een Iveco Daily met meubelbak voor Widem Logistics.

Widem Logistics is een geïntegreerde logistieke leverancier met meer dan 35 jaar ervaring. De onderneming ging onlangs de baan op met hun 15de Iveco chassis-cabines, opgebouwd met meubelbak. Bedankt voor het vertrouwen!

Olivier NV

Een gloednieuwe 3L Iveco Daily voor Olivier NV.

Olivier NV maakt boorgereedschap voor de Olivier grondverdringende schroefpaal en andere tools voor alle funderingsbedrijven wereldwijd. Hun mineraal grijze Iveco Daily beschikt over een 3L motor met 176 PK. We wensen hen veel plezier toe met hun nieuwe aankoop.

Bouwwerken Miny

Een zwarte Iveco chassis-cabine met materiaalkoffer voor Bouwwerken Miny.

Miny Bouw brengt al jaar en dag talloze bouwprojecten in West-Vlaanderen tot een goed einde. De onderneming koos voor een zwarte Iveco Daily chassis-cabine. Deze werd door Alumac voorzien van een materiaalkoffer achter de cabine.

RaesTrans

Een 570 PK Iveco S-Way voor transportbedrijf RaesTrans.

Het transportbedrijf RaesTrans bvba uit Moorslede gaat voortaan de baan op met een 570 PK IVECO S-Way. Deze gepersonaliseerde truck is volledig luchtgeveerde en werd voorzien van LED verstralers in de grille en twee luchthoorns van 65cm op de cabine.

Dimitri Van der Schueren

Een 3L 180PK Iveco Daily voor Dimitri Van der Schueren.

Bij Dimitri Van der Schueren geniet u van expertise in sanitair en centrale verwarming. Zij zijn uw betrouwbare vakman voor zowel nieuwbouw als verbouwing en gebruiken nu een Iveco Daily 3 liter 180pk met automatische versnellingsbak. Succes Dimi!

Matthias De Roo

Een metallic zwarte Iveco Daily voor De Roo.

Schilder en Decoratiewerken Matthias De Roo koos voor een metallic zwarte Iveco Daily om zijn alledaagse klussen uit te kunnen voeren. We wensen hem veel rijplezier toe!

Orbit Machinery

Een stock Iveco Daily met trekhaak voor Orbit Machinery.

Orbit Machinery verhuurt allerhande werkmachines zoals kranen en bulldozers. De zaakvoerder koos voor Iveco Daily met een trekhaak zodat hij gemakkelijk de aanhangwagen voor zijn machines kan trekken. Door ons uitgebreid stockaanbod kon hij snel met zijn nieuwe bestelwagen de weg op. Bedankt voor het vertrouwen!

Homarium

Een chassis cabine voorzien van laadkast en -klep voor Homarium.

Homarium N.V. uit Pittem is reeds meer dan 40 jaar de marktleider in de Benelux voor leefsystemen voor schaaldieren. Hun 3L Iveco Daily chassis-cabine werd door Alumac voorzien van een gesloten laadkast en –klep.

Zinko

Een Iveco Daily voorzien van houten laadvloer voor Zinko.

Zinko is producent van allerhande dakmaterialen, gaande van standaardgoten, goothaken, scharnierhaken, dakprofielen en afvoerbuizen. Hun nieuwe, tweede Iveco Daily bestelwagen werd voorzien van een houten laadvloer en viervoudig verstelbare comfort stoel met lendesteun en armsteun voor passagier! We wensen hen veel aangename kilometers!

Pascal Hoorelbeke

Pascal Hoorelbeke kiest opnieuw voor een Iveco Daily.

We mochten opnieuw een Iveco Daily afleveren bij groenten en fruithandelaar Pascal Hoorelbeke uit Bredene. Zijn nieuwe 3L stockwagen beschikt over 176 PK en er werd een reservewieldrager met reservewiel onder onder de chassis gemonteerd!

Trexs

Een full option, gepersonaliseerde S-Way voor Trexs.

Transportbedrijf Trexs uit Meulebeke ontving recent hun eerste 13L, 530PK Iveco S-Way. De truck werd volledig naar de smaak van het bedrijf gepersonaliseerd. Zowel de grille als de spiegels werden meegespoten. Een truck die in het oog springt!

Mike Debaere

Een snel geleverde stockwagen Daily voor pleisterwerken Debaere.

Pleisterwerken Mike Debaere voert werken uit in heel West- en Oost-Vlaanderen. Zijn snel geleverde Iveco Daily uit ons stockaanbod werd volledig voorzien van een houten binnenwandbekleding. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe!

Davy Vandeputte

Een zwarte Iveco Daily met 207 PK voor tuinen Vandeputte.

Tuinen Davy Vandeputte is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Door groot succes was de onderneming op zoek naar een grotere bestelwagen. Wij mochten dan ook een zwarte Iveco Daily met 207 PK bij hem afleveren.

Wim Tommelein

Een duurzame Iveco Daily Hi-Matic voor Wim Tommelein.

Wim Tommelein is uw partner voor graszoden en aanleg & onderhoud van grasperken. Hij koos voor een Daily Hi-Matic, wat met zijn 8-traps automatische transmissie de beste comfort en veiligheid biedt en tot 35% minder brandstofkosten garandeert.

Brustor

Een Daily met zijwandbekleding en dakdrager voor familiebedrijf Brustor.

Brustor is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in zonnebescherming. Dit jaar leverde Iveco Maenhout zijn 3e Daily bestelwagen aan Brustor. Hun nieuwe Daily werd voorzien van een volledige zijwandbekleding en dakdrager.

Steven De Backer

Een witte Iveco Daily voor De Backer.

Schrijn-en dakwerken Steven De Backer kiest opnieuw voor Iveco Daily gesloten bestelwagen. Bedankt voor de samenwerking!

Van der Vennet NV

Een opgebouwde chassis-cabine voor groothandel Van der Vennet.

Van der Vennet NV Groothandel is reeds meer dan 35 jaar dé trendsetter in België op gebied van decoratiematerialen. De Iveco Daily is voorzien van zowel een laadkast als –klep om de artikelen probleemloos te kunnen vervoeren. We wensen hen veel plezier met hun nieuwe chassis-cabine.

Christophe Deruyver

Een zescilinder Eurocargo voor tuinaanlegger Christophe Deruyver.

Christophe Deruyver specialiseert zich in tuinaanleg en -onderhoud bij zowel privé, bedrijven als groenzones in industriegebieden. Iveco Maenhout leverde hem zijn eerste vrachtwagen ooit. Christophe koos voor een zescilinder Eurocargo van 220 PK met containerhaak. De gehele opbouw van deze 14 tonner werd in hetzelfde grijs van de cabine gespoten, wat het voertuig een sportief uiterlijk geeft. Wij bedanken hem voor het vertrouwen!

Tuinkarweien Jasper

Een Iveco Daily met trekhaak voor Tuinkarweien Jasper.

Tuinkarweien Jasper is een jong en dynamisch bedrijf, actief in Beernem en omstreken, dat zich vooral richt op tuinonderhoud en kleinere aanlegwerken. Dankzij ons ruime stockaanbod, kon hij zijn nieuwe Iveco Daily in snel in ontvangst nemen. Er werd een trekhaak op de wagen gemonteerd om het slepen van zware aanhangwagens mogelijk te maken. We wensen hem veel rijplezier.

Baix Jardins

Een schitterende Daily stockwagen voor Baix Jardins.

Baix Jardins is actief in de tuinsector en staat in voor de aanleg en onderhoud van uw tuin. De onderneming koos voor een nieuwe Iveco Daily bestelwagen met reservewiel en trekhaak uit ons stockaanbod. Dankzij ons ruime stockaanbod, konden zij hun voertuig snel in ontvangst nemen.

Dakwerker Charle

Een Iveco Daily gesloten bestelwagen voor ervaren Dakwerker Charle.

Ervaren dakwerker Charle Gilles uit Merelbeke zorgt voor een optimale herstelling, plaatsing of vernieuwing van uw dak. Charle is actief in houtskeletbouw, hellende daken, EPDM en roofing, zink- en koperwerken en timmer- en schrijnwerk. Wij wensen hem veel aangename kilometers toe met zijn Iveco gesloten bestelwagen.

Puriso

Een nieuwe Iveco chassis-cabine voor isolatiespecialist Puriso.

Puriso is een bedrijf dat zich specialiseert in isolatie, vochtbestrijding en het plaatsen van platte daken. Met hun nieuwe Iveco chassis-cabine kan het bedrijf tot maar liefst 3,5 ton materiaal verplaatsen!

Gemeente Moeskroen

De gemeente Moeskroen kiest opnieuw voor Iveco.

Naast de verschillende Iveco Daily's mochten we onlangs ook een Eurocargo leveren aan gemeente Moeskroen. Hun voertuig werd uitgerust met een kraan en kipper. Wij wensen hun veel rijplezier toe.

 

F&K Logistics

Deze maand mochten wij opnieuw een Iveco S-Way leveren aan F&K Logistics.

De logistieke dienstverlener voor geconditioneerd transport zal met hun nieuwe voertuigen heel Europa rondreizen. Deze goed uitgeruste voertuigen hebben een speciale eigenschap. De fenders kunnen namelijk aan beide kanten geopend worden. Wij bedanken hen voor het vertrouwen en wensen de chauffeurs dan ook vele aangename en veilige kilometers toe!

Devay Huyghebaert

Een nieuw trekpaard voor schrijnwerker Devay.

Schrijnwerker Devay Huyghebaert specialiseert zich in gyprok werken en het plaatsen van ramen en deuren. De Daily is gebouwd om de zwaarste ladingen met gemak te vervoeren. Om die reden koos Devay dan ook voor Iveco. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe mineraal grijze bestelwegen.

Blackbirds

Opnieuw een Daily voor Blackbirds.

Blackbirds is gespecialiseerd in het verpakken van kunst, antiek en andere fragiele goederen, onder meer uit de industrie. Bedankt voor het vertrouwen in onze producten met de aankoop van een tweede Iveco Daily.

Ducla

Dakwerker Ducla koos voor een Iveco Eurocargo met dubbele cabine.

Het voertuig is ideaal voor het vervoeren van het hele team plus gereedschappen en uitrusting. De dubbele cabine is uitgerust met heel wat technische snufjes zoals de hill holder en advanced emergency braking system. Zowel de 4-persoons achterbank als de bijrijdersstoel werden voorzien van kunstlederen bekleding.

H.A.P. Construct

Een Iveco Daily met glasresteel voor H.A.P Construct.

H.A.P Construct gaat we samen met u op zoek naar hét perfecte schrijnwerk (ramen en deuren) voor uw woning of project. De onderneming koos voor een Iveco Daily met een achteruitrijcamera om het leveren gemakkelijker te maken. Er werd ondertussen ook een glasresteel op het voertuig gemonteerd.

Tuin!

Een werkklare Iveco Daily voor Tuin!

Wout Lievrouw van Tuin! staat in voor het volledige concept van uw tuin. Van tuinontwerp en -aanleg tot tuinonderhoud. Zijn mineraal grijze Iveco Daily werd uitgerust met een dakdrager, 2 flitsers, werklichten en een extra opstap. Helemaal uitgerust voor de zwaarste klussen.

Duinenwacht

Een Daily met dubbele cabine voor de Duinenwacht.

Duinenwacht vzw geeft mensen die niet kunnen doorstromen naar het gewone arbeidscircuit een vaste job in o.a. de groen-, en bouwsector. De vzw heeft al verschillende Iveco voertuigen en koos deze keer voor een chassis-cabine dubbele cabine met 156 PK. Het voertuig werd voorzien van een meubelbak door Alumac. Bedankt voor het vertrouwen!

K.I.T. Enterprise

Een snel geleverde Iveco Daily voor K.I.T. Enterprise.

K.I.T. Enterprise is gespecialiseerd in alle werkzaamheden met betrekking tot centrale verwarming. De organisatie koos voor Iveco wegens de korte leveringstermijnen van de stockvoertuigen. Hun Daily beschikt over Iveco's automatische versnellingsbak met 8 versnellingen, ontworpen voor absoluut rijplezier, met de ergonomische multifunctionele versnellingshendel.

Dieter Wybo

Een mineraal grijse Iveco Daily voor Dieter Wybo.

Specialist in garagepoorten Dieter Wybo verplaatst zich voortaan met een mineraal grijze Iveco bestelwagen van 3 liter, 180 pk en met automatische versnellingsbak. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe!

Van Den Broucke

Een opgebouwde chassis-cabine voor bakkerijmachines Van Den Broucke.

Bij Van Den Broucke bakkerijmachines kan je terecht voor bijna alles met betrekking tot bakkerijmachines en -benodigdheden. De onderneming kocht onlangs een 7 ton Iveco Daily aan. Deze chassis-cabine werd voorzien van een meubelbak, opgebouwd door Alumac.

Vanbinst BV

Een stevige Daily voor elektricien Vanbinst BV.

Wim Vanbinst is elektricien en koos voor een Iveco Daily wegens zijn robuustheid en hoog laadvermogen. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe.

De-Zon Al-Mix

Een stralend gele Iveco S-WAY voor veevoederfabriek De-Zon Al-Mix.

De Zon Al Mix is een rijdende voederfabriek uit Ieper. De trouwe klant koos deze keer voor een Iveco S-WAY in het typische "Cursor10 geel". De 26 tonner is volledig luchtgeveerd en beschikt over 460 PK. We bedanken hen voor de prettige samenwerking!

Degandt

Een robuuste Iveco stockwagen voor Degandt BVBA.

Landbouwonderneming Degandt BVBA koos voor een Iveco stockvoertuig met 176pk. Dankzij ons ruim stockaanbod konden beide partijen genieten van een snelle levering en vlotte samenwerking!

Simon Schelstraete

Een Iveco Daily van vijf ton voor dakwerker Simon Schelstraete.

Dakwerker Simon Schelstraete nam in januari een mineraal grijze Iveco Daily in ontvangst. De vijftonner is uitgerust met het Iveco 8-traps automatische transmissie, waardoor de chauffeur zich volledig kan concentreren op het verkeer en de rijomstandigheden.

Salvator

Opnieuw een Iveco bestelwagen voor meubelzaak Salvator uit Brugge.

Meubelzaak Salvator verving hun oude Iveco Daily met een gloednieuwe! Het jong, dynamisch meubelbedrijf vervoert voortaan zijn ambachtelijke meubels met een chassis-cabine die door Alumac werd voorzien van een meubelbak. Wij wensen hen veel rijplezier!

All Bouw

Een Iveco Daily als professionele partner voor All-Bouw!

All-Bouw verkavelt en bouwt één- en meergezinswoningen op maat in West- en Oost-Vlaanderen. Met hun professioneel uitgeruste Iveco bestelwagens zetten ze hun excellente service verder. Wij bedanken hen voor het vertrouwen!

Moestik

Opnieuw een tevreden klant met Moestik!

Moestik is een Belgische fabrikant en montagebedrijf dat zich 100% focust op vliegenramen, -deuren en -schuifdeuren. Dit jaar mocht Iveco Maenhout opnieuw een goed uitgeruste Daily afleveren aan de onderneming. Wij worden tevreden van tevreden klanten!

V+ Project

Proficiat V+ Project met hun nieuwe, zwarte Iveco bestelwagen!

V+ Project is een onderneming uit Harelbeke die zich specialiseert in meubelen op maat en interieurontwerp. Hun nieuwe, zwarte Iveco Daily werd uitgerust met verschillende technologische snufjes om de rijervaring comfortabeler én veiliger te maken. De wagen werd ondertussen fantastisch beletterd door Roelandt sign & print.

Dieter Moeyaert

Een robuuste Iveco Daily voor specialist Dieter Moeyaert.

Dieter Moeyaert is al meer dan 17 jaar actief in de bouwsector en specialiseert zich in afbraakwerken, rioleringswerken, metselwerk, tuinwerken, vloeren en muurtegels & ruwbouwwerken. Met de 3,5 ton trekkracht en 3L motor van de Iveco Daily klaart Dieter de zwaarste klus snel en efficiënt!

Pain Public

De leveringen van artisanale bakkerij Pain Public gebeuren vanaf heden met een Iveco Daily!

Pain Public is een artisanale bakkerij met verschillende winkels en marktkraampjes. De onderneming streeft als bakkersbedrijf voortdurend naar het dagelijks beleveren van ovenverse en ambachtelijke producten. De ambachtelijke kwaliteitsproducten worden vanaf heden vervoert met een beletterde Iveco chassis cabine.

Bart Vervaeke

Een gloednieuwe Eurocargo voor Tuinen Bart Vervaeke.

Bij Tuinen Bart Vervaeke kan je terecht voor aanleg en onderhoud van uw tuin. Zijn gloednieuwe Iveco Eurocargo is uitgerust met een containerhaaksysteem. Het voertuig beschikt eveneens over het unieke Iveco Hi-Scr systeem dat gepaard gaat met een milieuvriendelijke diesel uitvoering. Om het uiterlijk van het voertuig naar een hoger niveau te tillen werden de bumper en opstap in hetzelfde kleur gespoten.

Gemeente Beernem

Gemeente Beernem kan pronken met hun nieuwe aankoop!

De West-Vlaamse gemeente kocht onlangs een Iveco Daily aan. De chassis-cabine is voorzien van een AdBlue tank. Deze verbetert de prestatie van de motor en zorgt voor een directe vermindering van de uitstoot. Het voertuig werd opgebouwd met een open laadbak.

Gemeente Moeskroen

De gemeente Moeskroen kiest opnieuw voor een Iveco bestelwagen.

Iveco Maenhout mocht onlangs twee Daily's van 5.2 ton afleveren aan gemeente Moeskroen. Hun nieuwe bestelwagens rijden op aardagas. Hierdoor verkleint de gemeente hun ecologische voetafdruk en mogen de voertuigen onbeperkt in alle steden en gebieden leveren. 

Building Technics

Een klassevolle Iveco chassis-cabine voor Building Technics.

Building Technics is specialist op het gebied van verwarming, elektriciteit, sanitair en totaalprojecten. Hun Iveco chassis-cabine is opgebouwd met een meubelbak van Alumac. De cruise control verhoogt het rijcomfort van de chauffeur en de lichtmetale velgen geven het voertuig een klassevolle uitstraling.

DNS Totaalprojecten

Een achtste Iveco bedrijfswagen voor DNS Totaalprojecten!

DNS totaalprojecten is een totaalaannemer van nieuwbouwwoningen die je unieke bouwdroom van A tot Z, volledig op maat realiseert. Naast nieuwbouwprojecten kan je bij DNS ook terecht voor totaalrenovaties of gedeeltelijke werken zoals enkel ruwbouwwerken. Deze zeer tevreden, trouwe klant kocht in het verleden al 7 bestelwagens bij Iveco Maenhout en wij mochten dit jaar het 8ste exemplaar afleveren. We bedanken hen voor het vertrouwen!

Franky Delem

Een nieuw trekpaard voor tuinaanlegger Franky Delem.

Franky Delem is tuinaanlegger. Hij viel niet alleen voor het prachtige uiterlijk van de Iveco Daily, maar ook voor de trekkracht. Het voertuig met 156 PK werd dan ook uitgerust met een trekhaak om zijn dagdagelijkse werk te vergemakkelijken. We wensen hem veel rijgenot toe!

F&K Logistics

Een stralende Iveco S-Way voor F&K Logistics uit Oudenaarde.

Proficiat Fangio Sandra met de aankoop van de S-Way en bedankt voor het vertrouwen in ons en Iveco. Het vervoeren van flowers QND Plants was nog nooit zo gemakkelijk!

Breyne-Mestdagh

Een mineraal grijze Daily voor onderneming Breyne-Mestdagh.

De cabine is zo uitgerust dat het de rijervaring van de chauffeur optimaliseert. Door de airco met automatische temperatuurregeling wordt het nooit meer te warm of te koud en het stuurwiel met leder bekleding zorgt voor een uiterst comfortabele grip.

Covico

Verplaatsingen worden voor Covico een stuk comfortabeler en veiliger met hun Iveco Daily.

Covico kan uw partner zijn in alle hedendaagse toepassingen en diensten zoals badkamerrenovaties en het verhuren van ketels en thuisbatterijen. De onderneming koos voor een Iveco Daily van 3,5 ton en met 180 PK. De zijwanden van de laadruimte werden voorzien van MDF bekleding en de laadvloer van hout. Met deze nieuwe Iveco Daily worden de verre verplaatsingen niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger.

The Backyard Garage

Een nieuwe werkpartner voor The Backyard Garage.

Bij The Backyard Garage kan je terecht voor het onderhouden, herstellen, keuren, verkopen, maar ook het vervoeren van je wagen. Met zijn 3,5 ton is de Iveco Daily dan ook de ideale werkpartner om de zware autotrailer van de garage te trekken. Om het transport nog vlotter te laten verlopen, werd een achteruitrijcamera geïnstalleerd.

Masureel

Een goed uitgeruste Iveco S-Way voor Groep Masureel.

Groep Masureel Veredeling kent een lange geschiedenis in het verven van garens. De onderneming heeft voor het eerst twee IVECO S-Way’s aangekocht, waarvan de eerste recent werd geleverd. De voertuigen zijn uitgerust met 360 PK. Verder zijn ze voorzien van een automatische airconditioning, Adaptive Cruise Control en hill holder. Wij bedanken Masureel voor het vertrouwen in de samenwerking.

St-Luc - Labels & packaging

St-Luc viel voor de stevigheid van de Iveco Daily!

St-Luc is al meer dan 20 jaar actief in de markt van de verpakkingen, karton, etiketten, shrinksleeves en flexibele verpakkingen. In 2021 mochten wij twee Iveco Daily's bij hen afleveren. Co-owner Niko Dhondt is alvast zeer tevreden over de sterke chassis en stevigheid van de voertuigen. Wij bedanken hen alvast voor het vertrouwen!

Goddeeris

Opnieuw een Iveco Daily voor trouwe klant Goddeeris.

Goddeeris is ontstaan als lokaal familiebedrijf en uitgegroeid tot volwaardige speler én specialist op de markt van INDUSTRIAL PIPING, SPRINKLERS en HVAC. Ze kozen opnieuw voor een Iveco Daily. De gesloten bestelwagen werd ondertussen al spectaculair beletterd. Wij bedanken hen voor het vertrouwen!

Lagro & SG Cleaning

Een nieuwe Iveco Daily voor Lagro & SG Cleaning.

LAGRO & SG CLEANING is gespecialiseerd in alles van grondwerken. Dit gaande van algemene grondwerken tot afbraakwerken, opritten tot terrassen. Klinkers, kasseien of natuursteen: alles is mogelijk! Jeffrey koos een Iveco Daily omwille van de sterke 3.0L motor, de Hi-Matic 8-traps automaat en de sleep van 3500kg.

ACD

Een omgebouwde chassis-cabine voor ACD.

Al meer dan 30 jaar is ACD® de referentie in Benelux en Frankrijk in het produceren en commercialiseren van hobbyserres, tuinkamers, carports, terras- en tuinoverkappingen. ACD kocht vorig jaar deze IVECO chassis-cabine 3 liter, 180 pk met automatische versnellingsbak. Het voertuig werd omgebouwd naar een maxi van, te besturen met rijbewijs BE.

Vande Vyver Bram

Een innovatieve Iveco bestelwagen voor VDV Dakwerken.

VDV dakwerken is de specialist voor renovatie of nieuwbouw van uw dak in de regio van Gent en Kortrijk. Zijn Iveco Daily is uitgerust met de ALEXA voice assistent. Het stelt de bestuurder in staat om te communiceren met zijn voertuig en de chauffeursgemeenschap door spraakopdrachten via Amazon Alexa, wat zorgt voor een comfortabele, veiligere en stressvrije rijervaring.

Soliver

Twee nieuwe Iveco Daily's voor Soliver NV.

Soliver staat met zijn meer dan 60 jaar ervaring aan de top van de onafhankelijke producenten van veiligheidsglas voor de automobielsector en bouwindustrie. Ze kochten niet één maar twee Iveco Daily's aan. We wensen hen veel veilige kilometers toe!

Holsbeke

Een goed uitgeruste Daily voor Industriële Isolatiewerken Holsbeke.

Recentelijk leverde Iveco Maenhout een mineraal grijze Daily aan Industriële Isolatiewerken Holsbeke uit Ingelmunster. Het voertuig is voorzien van een trekhaak, reservewiel en Hi-Connect audio systeem met DAB-radio en 7 inch touchscreen

Gellinck

Een beletterde Iveco bestelwagen voor Gellinck

Sanitair en verwarming Gellinck uit Zwevezele zorgt voor een piekfijne installatie van uw verwarmingsketel en uw sanitaire uitrusting, uw radiatoren, vloerverwarming en alle in-huis techniek. De onderneming koos voor een gesloten bestelwagen van Iveco. Deze werd uitgerust met een 3e Remlicht met Werklamp en Camera en reservewiel met drager. Het voertuig werd reeds mooi ingericht en beletterd!

Mannavita

Een beletterde Eurocargo voor groothandel Mannavita.

Mannavita is een groothandel die hoofdzakelijk actief is in de sector van de natuurvoedings-en kruidenwinkels. De onderneming koos voor een Iveco Eurocargo van 14 ton wegens de korte draaicirkel waardoor hij zonder problemen leveringen kan uitvoeren. Het voertuig is voorzien van 280 PK, Adaptive Cruise Control, getinte ruiten en Bi-Xenon koplampen.

Aluvida

Aluvida ging voor een witte gesloten bestelwagen uit ons tweedehandsgamma.

Aluvia is een onderneming uit Nieuwpoort die aluminium ramen en deuren verkoopt en plaats. Onze tweedehandsvoertuigen zijn steeds laag in km ’s, in uitstekende staat en direct leverbaar.

Gysels NV

Veel rijplezier gewenst aan groothandel Gysels met hun nieuwe chassis-cabine.

Gysels is een groothandel in verf, decoratie en gordijnen met meerdere vestigingen in West-Vlaanderen. Hun materialen worden voortaan vervoerd door een CO²- en brandstofefficiënte chassis-cabine met 180 pk.

Project Building Team

Bouwbedrijf Project Building Team snelt u voortaan te hulp met een mineraal grijze Iveco Daily.

Bouwbedrijf Project Building Team uit Brugge voert uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie volledig naar uw wens en tot in de puntjes ui. Het robuust karakter van de Iveco Daily maakt het verplaatsen van zware materialen kinderspel.

De Schinkel

Een opgebouwde 7 tonner voor De Schinkel.

De Schinkel is een onderneming met al meer dan 25 jaar ervaring in voegwerken en gevelrenovaties. Hun nieuwe Iveco Daily chassis-cabine werd uitgerust met een gesloten laadkast en –klep. Wij wensen jullie enorm veel rijplezier toe.

Noor Trading

Noor Trading koos voor een Iveco tweedehandsvoertuig in uitstekende staat.

Noor Trading kocht een tweedehands IVECO Daily chassis-cabine die werd opgebouwd met laadkast en –klep. Het tweedehandsvoertuig is in goede staat en beschikt over een mooi onderhouden interieur.

Smart Windows

Proficiat Smart Windows met jullie nieuwe Iveco bestelwagen!

Smart Windows is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren in PVC, aluminium & hout deuren. Om een boost te geven aan het comfort van de chauffeur, werd de mineraal grijze Iveco Daily uitgerust met een 3e Remlicht met Werklamp en Camera.

Lewis Daemers

Een chassis-cabine met meubelbak van Alumac voor Tuinen Lewis Daemers.

Tuinen Lewis Daemers is een tuinaannemer voor tuinonderhoud, tuinaanleg en/of tuinontwerp. De IVECO Daily met gesloten laadkast werd opgebouwd door ALUMAC. Dankzij ons uniek vrachtwagenchassis mag de Daily tot 3,5 ton laden en daarbovenop nog eens tot 3,5 ton trekken. Een echt krachtpaard dus.

Jasmijn Tuin

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Jasmijn Tuin van!

Jasmijn Tuin is een veelzijdig tuinbedrijf in Hooglede dat gepassioneerd is door alles wat met tuinen te maken heeft. Dankzij ons ruime stockaanbod, konden zij hun voertuig in ontvangst nemen zonder de ellenlange levertermijnen te moeten doorstaan.

DEMAN NV

Wij zetten de nieuwe IVECO Daily bestelwagen van Deman NV in de kijker!

Deman nv is een familiebedrijf die zich specialiseert op machines en oplossingen voor de landbouw, bouw en transportsector. Hun witte Iveco Daily schittert met een grille die voorzien is van chroom elementen en stalen velgen. Een design op u tegen te zeggen!

Pattyn Manuel

Manuel Pattyn koos voor een IVECO bestelwagen van 5 ton, met Queue Assist.

Manuel Pattyn Algemene Bouwwerken is voor elke bouwheer een partner die klaarstaat met advies, begeleiding en een technisch volmaakte uitvoering van elk project. De 5 ton Iveco bestelwagen beschikt over Queue Assist, een technologisch snufje waardoor de wagen automatisch accelereert en remt bij lage snelheden en de rijervaring van de chauffeur veel makkelijker én veiliger maakt.

DFR Guido

Wederom een Iveco Daily voor DFR BVBA

DFR is specialist in dakwerken en gevelrenovatie en is gewapend met ruim 20 jaar ervaring. De robuustheid van de Iveco Daily trok de onderneming onmiddellijk aan. De bestelwagen is voorzien van een trekhaak met kogelkoppeling wat het trekken van aanhangwagens doodeenvoudig maakt.

B-Fix-T

B-Fix-T rijdt vanaf heden rond in een mineraal grijze Daily met 180 PK.

B-Fix-T is actief in de LED signalisatie sector. Met het comfort van de chauffeur in het achterhoofd kozen ze voor een nieuwe Daily uit ons stockaanbod. Deze is uitgerust met Hi-Matic automatische versnellingsbak en cruise control.

Eurobanden

Een dynamische Iveco Daily voor het dynamisch bedrijf Eurobanden.

Eurobanden is een dynamisch en efficiënt bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de transportbandenbranche. Dankzij de kwalitatief hoogstaande producten en de steeds paraat staande service konden ze een belangrijke plaats op de markt veroveren. Wat uw missie ook is, de Daily kan aangepast worden aan uw operationele en zakelijke behoeften.

Jurgen Dupuydt

Voortaan vervoert het Arduinen Hoekje bouwantiek en antieke tuindecoratie met een Iveco Daily bestelwagen.

Het Arduinen Hoekje beschikt over een grote collectie aan oude arduinen producten. Hun bestelwagen is uitgerust van het Hi-Connect multimedia systeem met navigatie, Connectivity box voor telematics en nog veel meer technologische snufjes.                                

Dewulf Gebroeders

Een witte chassis-cabine met Business Plus pakket voor Tuinen Dewulf uit Boezinge.

Tuinen Dewulf staat in voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Met de open laadback van de Iveco Daily verloopt het vervoeren van tuinmateriaal probleemloos. Het Business Plus pakket voorziet de chauffeur van alle comfort. Wij wensen hen dan ook veel rijplezier met hun chassis-cabine!

Ronny Vinckier

Caféspelen Vinckier levert voortaan amusement materiaal met een Iveco Chassis-Cabine.

Het jong, dynamisch bedrijf is actief in de wereld van amusement sinds september 1989. Ze plaatsen o.a. biljarts, voetbaltafels, flipperkasten, boksballen... Ronny Vinckier koos voor een stijlvol witte Chassis-Cabine met gesloten opbouw. Om het leveren nog makkelijker te maken is de wagen voorzien van zowel een laadkast als –klep.

BL Ruimdienst

BL Ruimdienst biedt vanaf nu ondersteuning met een luchtgeveerde Iveco Daily.

De expert op vlak van het ledigen en/of ontstoppen van septische, regen of vetputten pronkt nu met een Iveco Daily (H1) in metaal antraciet grijs. Bij de Daily bestelwagen staat de technologie ten dienst van de chauffeur wat de leef- en rijervaring onevenaarbaar maakt.

Dutry Power

Niet één maar TWEE automatische Iveco Daily's voor stroomspecialist Dutry Power!

Dutry Power levert stroomgroepen in domeinen waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service van kapitaal belang zijn. Hun twee wagens zijn voorzien van volledige zijwandbekleding en één werd alvast fantastisch beletterd.

CT-Liftservice & Verhuizingen

Erkend verhuizer CT-Liftservice & Verhuizingen uit Blankenberge schittert met gepersonaliseerde S-Way.
Ct-Liftservice & Verhuizingen is hét adres om veilig en voordelig te verhuizen. De onderneming is een erkend verhuizer én erkende liftservice met jarenlange ervaring. Recent ontvingen ze een Iveco S-Way van 26 ton. Deze is uitgerust met een Full Led pakket, achteruitrijcamera en opgebouwd met een ladderlift die tot maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22ste verdieping in een appartementsgebouw!

IVBO

IVBO breidt zijn fleet uit tot zeven S-WAY's.

In 2021 nam het Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Vuilverwijdering en -verwerking in Brugge en Ommeland (IVBO) zeven S-WAY's met duo laadliftsysteem in gebruik.

Dental Promotion & Innovation

Dental Promotion & Innovation koos voor een Iveco Chassis-Cabine uit ons tweedehandsaanbod.

De firma werkt samen met meer dan 110 fabrikanten om tandartsen, dokters en assistenten de beste kwaliteit, service en tarieven te bieden. Wij wensen hen veel rijplezier met hun Iveco Daily!

Tuinen Thibault Verhaeghe

Een Hi-matic, automatische Iveco Daily voor Tuinen Thibault Verhaeghe!

De onderneming uit Gullegem is actief in de tuinaanleg en –onderhoud en geniet voortaan van alle comfort, veiligheid en performance die de Daily Hi-Matic te bieden heeft. Hartelijk dank voor de aangename samenwerking!

Bram Gevaert

De IVECO Daily vergemakkelijkt voortaan het bedrijfsleven van tuinaannemer Bram Gevaert!

Voor tuinwerken Bram Gevaert was het vervoeren van materiaal nog nooit zo gemakkelijk! Het tuinaannemersbedrijf dat instaat voor de aanleg en onderhoud van uw tuin. Ook voor het plaatsen van terrassen, opritten en afsluitingen kunt u bij hen terecht.

Trébaol

Veel rijplezier gewenst aan bloemist Sébastien Trébaol met de nieuwe aanwinst!

De onderneming koos voor een 3.5 tonner met meubelbak opgebouwd door Alumac. Wij danken hen alvast voor het vertrouwen.

De Moerloose

Tuinaanlegger De Moerloose bolt voortaan rond in deze fonkelnieuwe Iveco Daily in metaal grijs.

Ze opteerden voor de 180PK Daily met HI-Matic automatische versnellingsbak. Naast de beste comfort en veiligheid is de Hi-Matic bestelwagen ook zeer brandstofzuinig.

Hugo D’Hoedt

Proficiat Hugo D’hoedt met je IVECO Daily, de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse.

Loodgieter D’Hoedt uit Oostende staat al jarenlang paraat voor al uw onderhoud en herstellingen aan uw centrale verwarming en condensatieketel. Wij wensen hem vele veilige kilometers toe!

Ververs Reclame

Een Nieuwe Daily Chassis-Cabines met gesloten opbouw voor Ververs Reclame in Brugge.

Ververs Reclame is al meer dan 12 jaar de specialist voor elk type reclame. Ze staan garant voor een persoonlijke en snelle service. Eveneens bieden ze net zoals onze Iveco Daily een brede waaier diensten aan.

Interieur Ampe

Een sterke IVECO Daily opgebouwd met meubelbak en achterdeuren voor Interieur Ampe.

Dankzij ons uniek vrachtwagenchassis mag de IVECO Daily tot 3,5 ton laden en daarbovenop nog eens tot 3,5 ton trekken. Deze wagen is voorzien van parkeersensoren, een achteruitrijcamera en trekhaak.

Callewaert NV

De helft van Callewaert NV’s wagenpark is ondertussen IVECO Daily!

Callewaert nv, de erkend installateur voor industriële elektriciteit kon onlangs opnieuw een IVECO Daily in ontvangst nemen. Met meer dan 45 jaar ervaring en expertise op de teller is familiebedrijf Callewaert nv een gevestigde waarde in de industrie.

Abell Platre

U kan ook bij Iveco-Maenhout terecht voor jonge tweedehandsvoertuigen met weinig kilometers!
Abell Platre Sprl Platre weet er alvast van te profiteren. Deze occasie rijdt zoals hij nieuw is!

Waremme Pneus Service

U kan ook bij Iveco-Maenhout terecht voor jonge tweedehandsvoertuigen met weinig kilometers!
Waremme Pneus Service weet er alvast van te profiteren. Deze occasie rijdt zoals hij nieuw is!

Van Maerken

Tuinaanlegger Van Maerken Andy nu ook met een IVECO Daily op de weg.

Van Maerken kocht vorig jaar deze IVECO Daily 3 liter 180 pk met automatische versnellingsbak aan. De opbouw is een achterwaartse kipper met materiaalkoffer en verhoogsels.

Transport Rik Goethals

Het comfort van de IVECO S-WAY voor Transport Rik Goethals uit Staden.
Rik Goethals is gespecialiseerd in tanktransport en bulkvervoer. Sinds kort rijden ze met een nachtblauwe S-WAY met hydrauliek systeem. Het voertuig is volledig lucht geveerd en uitgerust met een hybride bumper en side skirts.

Auto 2000

Onze tweedehandsvoertuigen zijn steeds laag in km ’s, in uitstekende staat en direct leverbaar.

Zo hadden wij vorig jaar nog een enorm vlotte samenwerking met Auto 2000 uit Halen. Ook de eindklant was zeer tevreden over de service.

Masterbulk NV

Eind 2021 mocht IVECO-Maenhout opnieuw tien IVECO S-WAY's afleveren aan zijn trouwe partner Masterbulk NV uit Gent.
IVECO-Maenhout bedankt graag zijn partner Masterbulk NV voor de aangename samenwerking en kijkt uit naar de toekomst.

Van Rysseghem

Wij zetten het nieuwe voertuig van Van Rysseghem in de kijker!

Van Rysseghem koos opnieuw voor IVECO. Zijn helderblauwe voertuig trekt alle aandacht op de weg.

Wij worden tevreden van tevreden klanten!

Antheunes

Wij zetten het nieuwe voertuig van Antheunes in de kijker!

Antheunes kocht vorig jaar een manuele IVECO Daily met luchtvering aan.

Wij worden tevreden van tevreden klanten!

2BAKE

Voor de aankoop van tweedehandswagens, laag in km’s en in uitstekende staat kan je ook bij Iveco-Maenhout terecht!

2BAKE kocht een tweedehands IVECO Daily Chassis-Cabine, 120pk met automatische versnellingsbak. Deze werd opgebouwd met kast en klep.

Vanheede

Voor de aankoop van tweedehandswagens, laag in km’s en in uitstekende staat kan je ook bij Iveco-Maenhout terecht!

Vanheede kocht een tweedehands IVECO Daily Chassis-Cabine, 120pk met automatische versnellingsbak. Deze werd opgebouwd met kast en klep.

Tuinen Vandemaele J. BVBA

Bij de start van het nieuwe jaar zetten wij nog even deze parel van Tuinen Vandemaele J. BVBA in de kijker.

De IVECO Daily Chassis-Cabine met 180 pk werd vorig jaar aangekocht door Vandemaele en opgebouwd met een laadkast van DEDE. Vinden jullie dit ook geen fantastisch fris kleur?

Dossche - Vandenbossche

Een 7tons IVECO Daily Chassis dubbele cabine met open laadbak en materiaalkoffer voor Dossche – Vandenbossche.

Bij Dossche - Vandenbossche kunt u terecht met al uw bouw- en renovatieplannen. Zij kochten dit jaar deze imposante Daily met open laadbak. Het 7tons chassis werd opgebouwd door Alumac, die eveneens de materiaalkoffer voorzag op de wagen.

CG Transport

CG Transport voorziet ophalen en leveren van volle vrachten binnen de Benelux nu ook in een IVECO S-Way.

Onze klant CG Transport koos voor een nieuwe S-Way Trekker met 510pk en een 13l motor. De mooie grijze kleur in combinatie met het Full Led pakket en de spoilers geven een stoere aanblik. Het voertuig is uitgerust met PTO en aslastmeetsysteem. De cabine beschikt over stand kachel en –airco, twee bedden en een magnetron. Wij wensen Christophe en zijn medewerkers veel veilige en aangename kilometers in hun S-Way.

Ivo Leclercq

Nieuwe werkpaard voor Ivo Leclercq

Dit zwaargewicht wordt voortaan gebruikt door Ivo Leclercq. Hij gaat de weg op met de Daily 7 tonner met automatische versnellingsbak. De wagen werd opgebouwd door Alumac met ook hier een meubelbak.

Wij wensen jou veel veilige kilometers toe!

W.I. Connections

Nieuwe werkpaard voor W.I. Connections

W.I. Connections rijdt voortaan met een IVECO Daily Chassis-Cabine, opgebouwd met een meubelbak.

Wij wensen hen veel veilige kilometers toe!

Gryp Hydrauliek

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Gryp Hydrauliek van!

Ducla

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Ducla van!

Follebout Stijn

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Follebout Stijn van!

Pauwels BV

Onze tweedehands Daily’s bieden de prestaties van een nieuwe! Dat ontging ook Pauwels Chris niet.

Pauwels Chris ging voor een gesloten bestelwagen.

Tuinen Dendauw

Onze tweedehands Daily’s bieden de prestaties van een nieuwe! Dat ontging ook Tuinen Dendauw niet.

Tuinen Dendauw kocht eerder dit jaar een IVECO Daily chassis-cabine met meubelbak.

JD Cool

Een uiterst coole IVECO Daily voor JD Cool

JD Cool heeft zoals velen genoeg van de hoge boetes op overladen bestelwagens. Daarom rijden zij voortaan rond in deze 5 tonner. Daarbovenop is de wagen ook voorzien van luchtvering voor nog meer soepelheid.

Aquality

Een nieuwe vloot Daily’s voor Aquality

Sinds 1996 heeft Aquality een sterke reputatie opgebouwd als groothandel en distributeur van verse vis, schaaldieren en diepvriesproducten. Voor de snelle levering van hun producten kochten zij een hele vloot Iveco Daily aan.

Ve-Tor Poorten

Een ruime Daily met open laadbak voor Ve-tor Poorten

Ve-Tor Poorten is een officieel verdeler van de industriepoorten van Novoferm. Met hun ervaring en deskundigheid helpen zij u bij de zoektocht naar de geschikte poort! Voor het vervoer van hun producten kochten zij een nieuwe IVECO Daily chassis-cabine aan. Vierstraete Trucks bouwde hier een gespecialiseerde open laadbak op met glasbok voor het vervoer van hun glas en ramen.

Schuurmans Joël

Veel plezier gewenst aan Schuurmans Joël met zijn nieuwe camper van, die hij construeerde uit een wagen van ons tweedehandsaanbod.

Roelens BVBA

Proficiat Roelens BVBA met de aankoop van jullie tweedehands IVECO Daily.

Tuinen Bert Coveliers BV

De IVECO Daily vergemakkelijkt voortaan ook het bedrijfsleven van Tuinen Bert Coveliers.

Wij wensen hem enorm veel rijplezier toe!

Thijs Containers

Een “Thijs gele” S-Way.
Thijs Kranen en Containers: uw allround expert in kraanverhuur, containerverhuur, transport, tankreiniging en oude metalen. Zij kochten een IVECO S-WAY in het typische "Thijs geel". De tankwagen opbouw werd voorzien door Wycom. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in Iveco-Maenhout!

Dejonghe Dominik

Dejonghe Dominik zet in volle vaart koers in zijn nieuwe IVECO Daily.

Dominik voorziet zijn transport vanaf heden in een Daily chassis-cabine met kastopbouw van ALUMAC. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe!

EDR Constructies

Opnieuw een Daily voor EDR Constructies

EDR is constructeur van brandstofverdeelpompen, tankregistratiesystemen en al zijn toebehoren. Zij kunnen instaan voor de realisatie van uw volledig tankstation en dit voor industrie alsook voor verkoop doeleinden. Hun nieuwe IVECO Daily is voorzien van luchtvering. Ondertussen werd hij ook al fantastisch beletterd.

Air Compact

Nieuwe IVECO Daily voor Air Compact

De specialist in perslucht Air Compact koopt hun bestelwagens aan in samenspraak met hun chauffeurs. Hierbij kozen zij bewust voor onze Daily, die ontworpen is om het bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.

SL Pleisterwerken

Proficiat en bedankt SL Pleisterwerken!

SL pleisterwerken werd opgericht na jarenlange ervaring. Ze zijn gevestigd in Bavikhove, maar voeren pleisterwerken uit in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Zij kochten daarom dit jaar een nieuwe IVECO Daily aan voor hun bedrijfsuitvoering.

Schrijnwerkerij Deconinck

Een tijdje terug leverden wij ook een nieuwe Daily af aan Schrijnwerkerij Deconinck.

Schrijnwerkerij Deconinck is dealer van Profel ramen en deuren en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van binnendeuren. Zij zijn reeds 4 generaties tot uw dienst, sinds 1918. Wij wensen hen nog veel veilige kilometers toe.

Algemene Knokse Renovatie

Veel plezier gewenst aan Algemene Knokse Renovatie met de nieuwe aanwinst!

Wij plaatsen hun IVECO Daily met gesloten laadkast en klep in de kijker. Deze 7 tonner werd opgebouwd door ALUMAC. Wij danken hen alvast voor het vertrouwen.

Revan

Een blinkende chassis-cabine met open laadbak voor Revan

Voor de opstart van het plaatsen van stellingen was Revan op zoek naar een specifieke wagen. Dankzij ons ruime stockaanbod, konden zij hun voertuig in ontvangst nemen zonder de ellenlange levertermijnen te moeten doorstaan. De wagen is voorzien van airco, een navigatiesysteem en cabinebescherming. Het aaneenschakelen van de trekhaak met de aanhangwagen was trouwens nooit zo makkelijk als met het camerasysteem aangesloten op de Hi-Connect.

V-Matic

Een perfecte Matic match!

Bij V-Matic kan u terecht voor het installeren en automatiseren van poorten. Zij hebben ervaring met elk merk en komen voor u met de ideale oplossing. Met de HI-MATIC, de eerste automatische 8-versnellingsbak, die het schakelen voor zich neemt, kunnen zij gefocust blijven op verkeer en rijomstandigheden. Daarnaast is deze Daily ook uitgerust met luchtvering en een push bar vooraan. Ondertussen werd de wagen ook fantastisch beletterd.

Gemeente Koksijde

Ook Gemeente Koksijde mag pronken met hun nieuwe aankoop!
 
De West-Vlaamse gemeente kocht onlangs een 7 ton IVECO Daily aan. Zoals u misschien kan zien op de foto werd deze voorzien van zowel een kraan, als open laadbak. De open laadbak werd opgebouwd door ALUMAC. Wij wensen jullie enorm veel rijplezier toe.

Gemeente Wevelgem

De Gemeente Wevelgem heeft voor zijn Groendienst een IVECO S-way gekozen.
 
Ze kozen voor een opbouw van ALUMAC en een kraan van Hiab met grijper en een containerhaaksysteem. Het voertuig is een 6x2 met een liftbare en stuurbare sleepas. Hij is uitgerust met zowel een achteruitrijcamera, als een dodehoekcamera. Ze opteerden voor de S-way omdat Iveco het unieke Hi-Scr systeem heeft, die gepaard gaat met een milieuvriendelijke diesel uitvoering.

MExT

Spotted bij MExT!

Proficiat MExT Cardio met jullie prachtige nieuwe IVECO Daily. Wij wensen jullie alvast veel veilige kilometers toe. Credits to Publi Lettral - Belettering & publiciteit voor de fantastische belettering van deze wagen.

Goddeeris

Nieuwe bestelwagen afgeleverd voor Goddeeris!
 
Goddeeris, sterk in industrial piping, sprinklers en HVAC hebben enkele IVECO bestelwagens aangekocht, die dagelijks materialen laden en lossen. Hun 180pk met Hi-Matic automatische versnellingsbak werd reeds gepersonaliseerd, zoals te zien op de foto

Spafun

Iedereen heeft zo nu en dan nood aan een vleugje luxe. Spafun levert nu dan ook zonder zorgen hun jacuzzi’s en dergelijke in een nieuwe IVECO Daily chassis-cabine.
 
Spafun is de grootste spa verhuring van België, met garantie van onberispelijke hygiëne en kwaliteit. Genieten zonder zorgen, wegdromen in zalig warme bubbels of de spieren ontspannen in een aangename gloed. Spafun verhuurt namelijk jouw fantasie: spa's, sauna's, bubbelbaden en hot tubs voor thuis of op evenementen. Om dit mogelijk te maken kochten zij een nieuwe Daily chassis-cabine voorzien van een meubelbak door Thomas Cargo Solutions Construct. Om het leveren nog makkelijker te maken werd er ook een laadklep geïnstalleerd op de wagen.

Altez Group

U ziet hier 3 van 5 nieuwe bestelwagens voor Altez Group uit Tielt, waarmee ze hun wagenpark willen verjongen. Zo hebben ze in totaal al zeker 15 IVECO bestelwagens.
 
Reken op Altez voor de realisatie van een totaalconcept; van ontwerp tot oplevering. Altez voert ook wel vaker complexere ontwerpen uit. Over de jaren heen hebben Altez en Iveco-Maenhout een nauwe samenwerking opgebouwd. Zo zette Altez ook onze filialen in Brugge en Ardooie neer.

Maxime Dewitte SPRL

Nog een Iveco Daily voor Maxime Dewitte's bouwonderneming.
 
Maxime Dewitte in Comines-Warneton is gespecialiseerd in allerlei bouwactiviteiten en kan jou dus zeker helpen bij de realisatie van jouw dromen. Hiervoor opteert hij al meermaals voor de duurzame en winstgevende Daily.

Transport l'Ecluse

L’Ecluses wagenpark heeft er een bijzondere nieuweling bij. Zij kozen bewust voor een IVECO S-WAY. Een stijlvolle IVECO S-WAY.

Transport L’Ecluse BVBA beschikt over maar liefst 42 trekkers. Zij hebben nu voor het eerst twee Iveco S-Way’s aangekocht, waarvan de eerste recent werd geleverd! Het gaat om een S-Way van het type AS440S48T/P die uitgerust is met een cursor 11 liter motor met 480pk, de Hi-Tronix versnellingsbak en de Hi-Cruise (GPS Predictive Drive). De volledige wagen is uitgevoerd met full LED. De velgen zijn de Alcoa Durabright’s. Ook Iveco’s Hi-Connectsysteem is hierin aanwezig. Verder is de S-Way voorzien van een aslast meetsysteem, standairco, adaptive cruise control en de hill holder.

Berwaerts

Kris Berwaerts uit Heusden schuwt geen grote projecten, niet-aangelegde of verwaarloosde tuinen, net zomin als deze splinternieuwe 14 ton IVECO Eurocargo.

Berwaerts garandeert tuinaanleg die optimaal voldoet aan uw wensen. Zij beschikken over eigen materiaal om snel te schakelen. Hierdoor kunnen zij u optimaal bedienen met containers, gereedschap, hakselaar, freesmachines enz. Bovendien investeren zij voortdurend in materiaal om aan de hand van de meest kwalitatieve en moderne technologieën om op de meest pertinente manier aan uw wensen te voldoen. Recent werd geïnvesteerd in een hoogtewerker om snoeiwerken uit te voeren op minder moeilijk bereikbare plaatsen. Zij kozen deze keer voor de 14 tonner van IVECO omwille van de flexibiliteit en de korte draaicirkel waarmee hij zonder problemen zijn werkzaamheden kan uitvoeren bij particulieren. De wagen is voorzien van 250 PK, Hill Holder, sperdifferentieel en een containersysteem.

Volckaert Thomas

Met zijn nieuwe IVECO Daily is the sky the limit voor Volckaert Thomas.

Hij volgde zijn vader op in het plaatsen van opritten, terrassen, tegelwerken en nog zoveel meer. Wij wensen dit manusje van alles enorm veel rijplezier toe met zijn spiksplinternieuwe, mineraal grijze Daily. Dankzij ons ruim stockaanbod konden wij beiden genieten van een zeer vlotte samenwerking.

ICK

Tijdens hun dagelijkse uitdaging om van elk project iets unieks te maken, gaat familiebedrijf ICK op weg met een nieuwe IVECO Daily.

Het bedrijf die al snel uitgroeide tot dé specialist voor renovatie is creatief, alert voor nieuwe materialen en heeft een diepgewortelde passie voor fijne afwerking en mooie interieurs. Een mooie match dus met de Daily bestelwagens van IVECO. Wij wensen ICK heel wat veilige kilometers toe!

Godderis Carl

Godderis Carl bolt voortaan rond in deze fonkelnieuwe IVECO chassis-cabine met meubelbak.

Met Carl Godderis haalt u een erkend dakdekker in huis, dus kunt u er zeker van zijn dat er strikt volgens de normen wordt gewerkt, zonder onaangename verrassingen! Niet enkel voor het bezoeken van zijn klanten, maar ook voor het vervoeren van zijn materiaal en producten koos de onderneming voor een nieuwe Iveco Daily met opbouw van Alumac.

CK-Construct

Een nieuwe blikvanger op de weg van de Izegemse bouwfirma CK-Construct.

CK-construct is een jong dynamische bouwfirma die gespecialiseerd is in het uitvoeren van de ruwbouw van woningen, appartementen en burelen. Wij leverden onlangs een prachtig rode Iveco Daily aan hen af. De vijftonner is uitgerust met het Iveco Hi-Connectsysteem, waarbij u alle apps van uw telefoon kunt displayen op het IVECO INFOTAINMENT scherm. De chassis-cabine werd voorzien van een achterover kipper door Alumac. CK-Construct ging daarna nog langs bij VDKcarrosserie voor het spuiten en beletteren van hun nieuwe dienstwagen.

Fiers J&B

Fiers J&B heeft er twee nieuwe Daily koelwagens bij!

Fiers is een bedrijf met enorm veel geschiedenis. Zij hebben ondertussen al meer dan tien bestelwagens met de beste bewaaromstandigheden. Zij breidden hun wagenpark uit met twee nieuwe Iveco Daily’s. Beide voertuigen zijn omgebouwd als koelwagens voor de leveringen van eten aan verschillende restaurants.

Christophe Lemaire

Proficiat Christophe Lemaire met uw nieuwe aankoop!
 
Christophe Lemaire uit Elst koos een Iveco Daily uit ons ruime stockaanbod.

D'Hondt NV

Alweer een Daily bij de fleet van D'Hondt interieur.
 
D’HONDT is uw interieurspecialist voor een totaalinterieur op maat in de stijl en sfeer die u verkiest. Voor hun transport naar de vele klanten kiezen zij voor de IVECO Daily, de perfecte bestelwagen voor iedere missie. Belangrijk in de keuze voor IVECO waren het grote laadvermogen, het comfort voor de chauffeurs en de zeer goede rijprestaties.

C&C Complet

Een nieuw paradepaardje voor C&C Complet.

De firma gespecialiseerd in artikelen voor paardensport en stalbenodigdheden heeft een nieuwe Daily aangekocht uit ons stockaanbod. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Tuinconcept Peter

Een nieuwe X-Way voor Tuinconcept Peter om van uw tuindroom uw droomtuin te maken!
 
Tuinconcept Peter maakt tuinoplossingen op maat. Om hun flexibiliteit te vergroten, kochten zij een nieuwe Iveco X-way 6x4 in off-road uitvoering. De tuinbouwonderneming koos voor een stockvoertuig met 480pk en is opgebouwd met een 20t containersysteem van het merk Unilift. De wagen heeft een full LED uitvoering met Hill holder, aslastmeetsysteem en vangmuilkoppeling. Er werden zwaailichten gemonteerd en flitslichten in de grille geplaatst. Als kers op de taart is de vrachtwagen voorzien van het Iveco Hi-Connectsysteem.

MBI

Een nieuwe Iveco Daily voor MBI.
 
Deze onderneming, gespecialiseerd in oliën voor professionele wielrenners, heeft een nieuw stockvoertuig aangekocht. Zij leveren massageoliën voor profwielrenners, maar ook oliën voor de fietsen zelf. Deze Iveco Daily zal nog bedrukt worden met reclame en zou meerijden met de Tour de France!

Jori Laureys

Een nieuwe Daily voor de startende Jori Laureys.
 
De pas opgestarte Jori Laureys koos voor Iveco na aanraden van zijn werkgever. Wij bedanken hem voor het vertrouwen en wensen hem vele veilige kilometers toe!

Planquette

Onze Ardooise buren hebben er drie nieuwe Daily’s bij!
 
Slachterij Planquette stelt functionaliteit en efficiëntie steeds voorop. Voor het transport van hun goederen geldt dus niet minder. Met jaarlijks ongeveer 80 000 km, hebben zij bedrijfszekere voertuigen nodig. Deze drie nieuwe bestelwagens zijn uitgerust met een koelsysteem. De wagens zijn 2m10 hoog om het vlees op te kunnen hangen. Voor het comfort van de chauffeur kozen zij voor de Hi-Matic automatische versnellingsbak.

Haegeman Heating Solutions BVBA

Van de Daily naar de Eurocargo!

Haegeman Heating Solutions BVBA is een familiebedrijf uit Middelkerke dat gespecialiseerd is in verwarmingsketels, warmtepompen en zonneboilers. Ter vervanging van hun Daily koos dit bedrijf voor de Iveco Eurocargo. Essentieel voor HHS was dat de wendbaarheid en veelzijdigheid van hun Daily gecombineerd kon worden met een groter laadvermogen. De Eurocargo is uitgerust met 3 camera’s, een LED balk op het dak en rondom geïntegreerde werklichten. De laadruimte heeft een schuifdeur en een Dhollandia laadklep achteraan. Het voertuig is zowaar uitgerust als een mobiel werkatelier. Een troef dat elke dag mee op pad is met de installateurs van Haegeman Heating Solutions.

Aquality

Viskwekerij Aquality levert voortaan hun gamma vissen en producten van uitstekende kwaliteit doorheen het hele land in tien nieuwe Iveco Daily’s.

Het afgelopen jaar kocht de onderneming maar liefst tien nieuwe bestelwagens. De viskwekerij rijdt enorm veel kilometers doorheen het hele land. Het is dan ook van uiterst belang dat hun producten vers en kwalitatief blijven doorheen deze afstanden. De wagens werden daarom voorzien van een specifieke opbouw met koeling. Dankzij ons ruime stockaanbod konden wij zorgen voor een vlotte samenwerking.

Carry Flor NV

De firma Carry Flor NV, groothandel in bloemen en planten, bestelde maar liefst 19 Iveco Daily chassis cabines met kast om hun dagelijkse bevoorrading te verzekeren van hun verkooppunten.

Aangezien Carry Flor veel leveringen verzorgt in stedelijke omgevingen, waren de sterke troeven van de Iveco Daily, zoals de 8-traps automaat en zijn korte draaicirkel, van doorslaggevend belang. Zo kunnen hun chauffeurs gefocust blijven op de verkeersomstandigheden, terwijl de HI-MATIC de rest voor zijn rekening neemt. Ook het beheer en de opvolging van hun vloot via de Connectivity box overtuigden hen hun wagenpark te voorzien van 19 nieuwe wagens. Wij zijn enorm trots dit afgeleverd te mogen hebben!

Cnudde BVBA

Renoveren zonder zorgen daar zorgt Groep Cnudde voor! Groep Cnudde bij uw woning krijgen zonder zorgen daar hielpen wij bij!

Sinds 1988 is Groep Cnudde een gevestigde waarde in de streek, met focus op totaalrenovaties. Zij werken overal in België: ze zijn gevestigd in Oudenaarde, maar komen even graag in Gent, Kortrijk, Oostende, Antwerpen of Leuven. Met deze nieuwe IVECO Daily worden de verre verplaatsingen niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Bij de New Daily bestelwagen staat de technologie ten dienst van de chauffeur: wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is.

Declerck-Modde

Het alom gekende Kip aan ’t Spitkraam Declerck-Modde uit Meulebeke heeft zijn nieuwe IVECO S-Way in ontvangst mogen nemen.

Deze Maranellorode S-Way is uitgerust met 420PK en Alcoa Durabright velgen. Op het dak is het Lightfix Slim Light met Lazer lichten gemonteerd. Onderaan de bumper en de sideskirts zijn er bars in chroom geplaatst om het voertuig te accentueren. De spiegels en de grille zijn afgewerkt in hoogglanslak. Kortom een voertuig dat “af” is!

DSV Solutions

Een nieuwe chassis-cabine voor de wereldwijde transport en logistiekonderneming DSV.

Zij leveren en beheren dagelijks supply chain oplossingen voor duizenden bedrijven. Met deze IVECO Daily Chassis-Cabine hebben ze er opnieuw een transportoplossing bij op de weg. Met ons ruime stockaanbod konden wij zorgen voor een vlotte samenwerking.

JVL Interieur

Een fris design op maat voor deze machtige bestelwagen van JVL Interieur.

Met hun ervaren vakmanschap van de bovenste plank zorgt JVL Interieur voor standbouw en decorbouw. Daarnaast zijn zij uiteraard ook een krak in interieurinrichting. JVL koos voor een stijlvol zwarte Chassis-Cabine met gesloten opbouw. De kast is voorzien van een laadklep en een opklapbare trap onder de zijdeur. De Iveco Daily is hét bedrijfsvoertuig dat het zakelijk perspectief verandert.

De Duinenwacht

Nieuwe Daily Chassis-Cabines met gesloten opbouw voor de Duinenwacht in Oostende.

De duinenwacht zorgt voor het groenonderhoud in de streek, doen bouw en renovatiewerken en verzorgen tal van diensten omtrent energie. Zij bieden dus een zeer ruime waaier van diensten aan, net als onze Iveco Daily. Wat de missie ook is, de Daily kan aangepast worden aan uw operationele en zakelijke behoeften.

Kringloop 't Rad

Een BE-trekker met laadvermogen van 3,5 ton voor Kringloopcentrum ’t Rad uit Ruddervoorde.

De Kringloopwinkel is meer dan zomaar een tweedehandswinkel. Met aandacht voor het milieu verkopen zij originele en goedkope spullen en zorgen zij voor sociale tewerkstelling. ’t Rad zal nu zelfs huis-aan-huis ophaling doen om herbruikbare spullen op te pikken. Alle inwoners krijgen hiervoor een week op voorhand een zak in de bus om de spullen buiten te zetten. En met deze BE-trekker 40C18HA8 kan er véél gerief opgehaald worden om de afvalberg te verkleinen. Tot maar liefst 3,5 ton!

Italiaanse Delicatessen

Honger naar Italië.

Deze nieuwe IVECO Daily zal voortaan gebruikt worden door ItalDeli voor de distributie van Italiaanse delicatessen en wijnen voor de Italiaanse keuken. De 5 ton bestelwagen werd opgebouwd met koeling in de laadruimte voor het vers houden van hun volledige assortiment. De Daily is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse.

Carimo

Deze nieuwe, gepersonaliseerde S-Way van Carimo kan u zeker niet ontgaan op de weg.

De transportfirma uit Middelkerke, die een vloot heeft voor internationaal transport, ontving recent hun eerste IVECO S-Way. Ze kozen deze niet alleen voor zijn looks, maar ook voor zijn zuinige motor. De zescilinder is uitgerust met een cursor elf motor met 480pk. Wij bedanken Carimo voor het vertrouwen in de samenwerking.

Vanheede

Vanheede Environment Group uit Geluwe heeft onlangs 5 nieuwe Iveco S-Way 6x2 chassis in gebruik genomen.

Deze voertuigen zijn onder andere uitgerust met een stalen hybride bumper, TPMS (bandespanningscontrolesysteem), Hi-Connect infotainment systeem met TomTom trucknavigatie, en nog veel meer technologische snufjes. De opbouw van het haaksysteem werd uitgevoerd door WAF uit Kruibeke.  

Timmerbedrijf Vandamme

Proficiat Timmerbedrijf Vandamme met de aankoop van drie tweedehands IVECO Daily's.

Met deze professioneel uitgeruste bestelwagens timmeren zij verder aan een excellente service!

Wij wensen de medewerkers van Timmerbedrijf Vandamme veel rijplezier en vlotte kilometers toe.

De Fietsambassade

Drie splinternieuwe CNG voertuigen voor De Fietsambassade Gent

De Fietsambassade en Iveco-Maenhout delen eenzelfde visie: Het stimuleren van duurzame vervoersmiddelen. Met de aankoop van deze bestelwagens op aardgas bevorderen zij nogmaals de overstap naar een betere en duurzame mobiliteit in Gent.

Econo-move

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Van Waeleghem

Iveco daily 180pk

Vanmellaerts Bryan

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk

Branswijk

Iveco X-Way 480pk

Meubelen Defossez

Iveco Daily Chassis-Cabine met 160pk

Aneca Services

2 Iveco Daily bestelwagens met 160pk

Constructie Vergauwe

Iveco Daily Chassis-Cabine met 180pk

Cappelle Transport

Iveco S-Way 510pk

Danny Puype

Iveco Daily 210pk

Electro Delaere

Iveco Daily 180pk

Pavimento

Iveco Daily 160pk

Erwin Kerkhove

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Josatec

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Delca Logistics

3x Iveco S-Way 480pk

Pyfferoen Marc

Iveco Daily 180pk

Zonnewende

Iveco Daily Chassis-Cabine

Degrande takeldienst

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Davy Vanacker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Verstraete Metaalconstructies

Iveco Daily 180pk

Timmerwerken Cortvriendt-Vanacker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vladimirov Ivan

Tweedehands Iveco Daily met 160pk

Linum Europe

Iveco S-Way 330pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Houtskeletbouw Devos

2x Iveco Daily 180pk

B&R

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Uleyn Grégory

Iveco Daily 210pk

Lourens Dewitte

Iveco Daily 180pk

Constructie CVH

Iveco Daily 180pk

Camping Zeester

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

MDW Dakwerken

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Sebastiaan Devriendt

Iveco Daily 180pk

Christiaens-Volcke land- en tuinbouwmachines

Tweedehands Iveco daily 160pk

OCMW Moeskroen

Iveco Daily 140pk CNG

Charleroi Airport

Tweedehands Iveco daily 160pk

Decotuin

2x Iveco Daily 180pk

Universiteit Gent

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Demolans

4x IVECO S-Way 330pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Deuren Plets

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Staelens Pleisterwerken

Iveco Daily 180pk

The Ponderosa

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Horeca Totaal

2 Iveco S-Way's 360pk

Nick Deburghgraeve

Iveco Daily 180pk

BSD-isolaties

Iveco Eurocargo 250pk

Veerkracht 4

Iveco Daily 160pk

Lannoye Jeffrey

Iveco Daily 180pk

Simoen Geert

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Stad Moeskroen

2x CNG Iveco Daily 140pk

Bovan Fencing

Iveco Daily 180pk

Rovasac

Iveco S-Way 360pk

Dakwerken VB

Iveco Daily 160pk

Dauwe Thomas

Iveco Daily 180pk

CPAS

Iveco Daily NP 140pk

Berten Jeffrey

Iveco Daily 180pk

Veerkracht 4

Iveco Daily 160pk

Ver Eecke Pieter

Iveco Daily 180pk

GDP Transport

8x Iveco S-Ways 480pk

GDP Transport

2x Iveco S-Way 480pk

Transheeze

Iveco S-Way met 510pk

Wyffels Björn

Iveco Daily 180pk

Sofie en Steven bvba

Iveco Daily 180pk

Kurt Bauwens

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk 

Leon Torfs

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Horeca Totaal

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vanmeulebroeke Davy

Iveco Daily 180pk

De Smedt & Caudron Advies

Iveco Daily 180pk

Masterbulk

Een zesde en zevende IVECO S-Way met 480pk voor Masterbulk

PM Decor

Iveco Daily 180pk

GDP Transport

Iveco Daily 180pk

Declerck Rent

Iveco Daily 180pk

Zone de Secours Wallonie Picarde

3 Iveco Daily's met 160pk

Traen Gebroeders

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Horeca Totaal

4 Iveco Eurocargo's met 250pk

Lea Sales

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gadeyne Tom Koeltechniek

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Widem Logistics

2 van de 17 voertuigen van Widem Logistics

Renovatiebedrijf Stuccenter

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Bouwbedrijf Maes P&J

Iveco Daily 180pk

Bouwmaterialen De Rocker

Iveco Daily 160pk

Provincie West-Vlaanderen

Iveco Daily 160pk

Masterbulk

Een derde, vierde en vijfde IVECO S-Way 480pk voor Masterbulk

De Boever en Dobbelaere

De Boever en Dobbelaere, 2 vrienden, kozen beide voor een Iveco Daily 180pk!

Masterbulk

Iveco S-Way 480pk

Mastertrucks

Iveco S-Way 480pk

Toekoer Toilets

Iveco Daily 180pk

Delca Logistics

Iveco S-Way 480pk

Neyts Mark

Iveco Daily 180pk

Soete Aluminium

2x Iveco Daily 180pk

Kringwinkel Midden West-Vlaanderen

Iveco Daily 140pk CNG

Fyto Verhelle

Iveco Daily 180pk

Transledegem

Iveco S-Way 510pk

Aquality

2x Iveco Daily 180pk

West-lease

Iveco Daily 180pk

TBI

Iveco Eurocargo CNG voor TBI

Bozica

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Firma Opsomer

Tweedehands Iveco Daily 160pk

GJ Construct

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Senne Verhelst

Iveco Daily 180pk

Cebeko

2x Iveco daily Chassis-Cabine 140pk

Bouwbedrijf Maes P&J

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk

Dumo Polie

Iveco Daily 180pk

Callewaert Mathias

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Thalassa

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Verstraete NV

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Delca Logistics

Eerste Iveco S-Way voor Delca Logistics!

Fonteyne Steven

Iveco Daily 180pk

Houttekier bvba

Iveco Daily 180pk

Steenhaut Maarten

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Sierschouwen Van Damme

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Houten Huis

Iveco Daily 160pk

LivWise

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Rolluiken Stubbe

Iveco Daily 180pk

KW Building

Tweedehands Iveco Daily 160pk

KunstgrasCentrum

Iveco Daily 160pk

Alain Ramon

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Brysse Christophe

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Verso Logistics

Tweedehands Iveco Daily 140pk

Cappelle

Dit is de eerste Iveco S-Way voor Transport Cappelle.

Dedeygere

Dedeygere mocht hun eerste S-Way in ontvangst nemen.

De Busschere Agri NV

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

Luminus

Iveco Daily NP 140pk

Ver Eecke Pieter Bedrijfshygiëne BV

Iveco Daily 180pk

Manforce NV

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Tuinen Christophe Vandenberghe

Iveco Daily 180pk

De Busschere Agri nv

Iveco Daily 180pk

Samuel Claeys

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Rodeo

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Goddeeris

Iveco Daily 180pk

Sico Aannemingen

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Pieters Rudy

Iveco Daily 180pk

Groenzorg

Iveco Daily 180pk

Verstraete Enterprises

Iveco Daily 180pk

M&S Dakwerken Vanhooren

Iveco Daily 180pk

Quinten Raes

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Dries Verhellen

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk 

Helicat

Gisteren werd de 510pk sterke IVECO STRALIS PERFORMER afgeleverd aan de firma Helicat.

De Stralis Performer is de laatste generatie Stralis trucks.

Transport Cools

Onlangs hebben wij de allereerste S-Way afgeleverd aan Transport Cools!

Masterbulk

Onze trouwe klant Masterbulk mocht onlangs hun eerste IVECO S-Way in ontvangst nemen.

Demeyer Algemene Bouwondernemingen

Iveco Daily 180pk

Buitenhuis Tuinondernemingen

Iveco Daily 180pk

Ivago

2x Iveco Daily Natural Power 140pk

A&J De Saedeleer.

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gemeente Moeskroen

De gemeente Moeskroen denkt aan het milieu!
 
Dit zijn hun 3 nieuwe Iveco Daily Chassis-Cabines op aardgas.

Metaalconstructies Desmedt

Iveco Daily 160pk

G-Plus

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

IVBO

Iveco Eurocargo 250pk

Proviron

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

Aalter Invest

Iveco Eurocargo 250pk

Delca Logistics bvba

3 IVECO's 480pk in "Performer" uitvoering

Vandamme Karel

Iveco daily 140pk

Sanville

Iveco Daily 180pk

Zeevisgroothandel André

Iveco daily 180pk

Vermote Betonboringen

Iveco Daily 180pk

Furniture Transport BV

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Kurt Vandenbroucke

Iveco Daily 180pk

Foodexpress

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 150pk

Chocodis

Iveco Daily 180pk

Naeyaert

Iveco Daily 180pk

Goddeeris

Iveco Daily 210pk

Wanda

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Studio DLL

Iveco Daily 180pk

Verhaeghe Pieter

Iveco Daily 180pk

Dubron Simon

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

YVSA BVBA

Iveco Daily 160pk

Descheemaeker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Seys & Roelens

Iveco X-Way 360pk 

De Meiboom

Iveco Daily 140pk

De Zon Al Mix

Iveco X-Way 480pk

Geoffroy Nicolas

Iveco Daily 180pk 

Tuinen Dewulf

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vermeulen Mario

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Maes Marc

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Yde Stijn

Iveco Daily 180pk

Profalux

Iveco Daily 160pk

NDK

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Kringwinkel

Iveco Daily Chassis-Cabine 140 pk CNG

Vandamme

Iveco Daily 180pk

Ultimedi

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Camertijn

Iveco Daily 160pk

Deboosere

Iveco Daily 180pk

Planquette

2de Iveco Daily 160pk

Delhem Materiaux

Iveco Daily 180pk

Partyspace

Iveco Daily 210pk

Stema

Iveco Daily 180pk

Verschaeve Construct

Iveco Daily 180pk

Reno Bouw

Iveco Daily 180pk

Planquette

Iveco Daily 160pk

Gemeente Knokke-Heist

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Helitrans

5e X-Way voor Helitrans!

Gemeente Beernem

1x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

1x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

De Vrieze Stef

Iveco Daily 180pk

Gemeente Ichtegem

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Bernard Vandamme

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Declercq Marcel

Tweedehands Iveco Daily 180pk

Firma Volcke

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Frank Van Quekelberghe

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Firma Crea Staal Vermeire

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Latoa Tuinen

Tweedehands Iveco Daily 150pk

David Vervoort

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Adec Electro

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vanalderwerelt

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Martin Dendooven

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Agri Verhelst

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Bart Wallaert

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Idem NV

Tweedehands Iveco Daily 150pk

VDW Tuinen & Agro

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Demeulenaere

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Bart Laleman

Tweedehands Iveco Daily 150pk

LDL NV

Tweedehands Iveco Eurocargo

Schrijnwerkerij Paelinck

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Luc De Vil

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vanheede Environmental Logistics

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Decuyper Kristoff

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vitrum

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Firma Duquin

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Verhelst

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Cnock NV

Iveco Daily 180pk

Stragier Freddy

Iveco Daily 180pk

De Boever

2x Iveco Daily 180pk

Darras Wim

Iveco Daily 180pk

Gemeente Oostkamp

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Het Lekker Kipje

Iveco Daily 180pk

Transledegem

Iveco Stralis

Transledegem

Iveco Stralis

Trios Bouw

Iveco Daily 210pk

Firma TDL

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Duinenwacht

Iveco Daily 140pk CNG

Ruddersstove

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

De Ruytter

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gemeente Bredene

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Gemeente Bredene

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

G&G Tuinen

Iveco Eurocargo

Vergote

Iveco Daily 180pk

Stabic

Iveco Daily 180pk

Manhaeve

Iveco Daily 180pk

Lindsey Cleaning

Iveco Daily 180pk

Commonwealth

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

De Clercq Gebroeders

Iveco Daily 180pk

Icemark

Iveco Daily 150pk