Referenties

CG Transport

CG Transport voorziet ophalen en leveren van volle vrachten binnen de Benelux nu ook in een IVECO S-Way.

Onze klant CG Transport koos voor een nieuwe S-Way Trekker met 510pk en een 13l motor. De mooie grijze kleur in combinatie met het Full Led pakket en de spoilers geven een stoere aanblik. Het voertuig is uitgerust met PTO en aslastmeetsysteem. De cabine beschikt over stand kachel en –airco, twee bedden en een magnetron. Wij wensen Christophe en zijn medewerkers veel veilige en aangename kilometers in hun S-Way.

Ivo Leclercq

Nieuwe werkpaard voor Ivo Leclercq

Dit zwaargewicht wordt voortaan gebruikt door Ivo Leclercq. Hij gaat de weg op met de Daily 7 tonner met automatische versnellingsbak. De wagen werd opgebouwd door Alumac met ook hier een meubelbak.

Wij wensen jou veel veilige kilometers toe!

W.I. Connections

Nieuwe werkpaard voor W.I. Connections

W.I. Connections rijdt voortaan met een IVECO Daily Chassis-Cabine, opgebouwd met een meubelbak.

Wij wensen hen veel veilige kilometers toe!

Gryp Hydrauliek

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Gryp Hydrauliek van!

Ducla

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Ducla van!

Follebout Stijn

Iveco-Maenhout beschikt over bestelwagens precies op maat van uw bedrijf. Daar geniet ook Follebout Stijn van!

Pauwels BV

Onze tweedehands Daily’s bieden de prestaties van een nieuwe! Dat ontging ook Pauwels Chris niet.

Pauwels Chris ging voor een gesloten bestelwagen.

Tuinen Dendauw

Onze tweedehands Daily’s bieden de prestaties van een nieuwe! Dat ontging ook Tuinen Dendauw niet.

Tuinen Dendauw kocht eerder dit jaar een IVECO Daily chassis-cabine met meubelbak.

JD Cool

Een uiterst coole IVECO Daily voor JD Cool

JD Cool heeft zoals velen genoeg van de hoge boetes op overladen bestelwagens. Daarom rijden zij voortaan rond in deze 5 tonner. Daarbovenop is de wagen ook voorzien van luchtvering voor nog meer soepelheid.

Aquality

Een nieuwe vloot Daily’s voor Aquality

Sinds 1996 heeft Aquality een sterke reputatie opgebouwd als groothandel en distributeur van verse vis, schaaldieren en diepvriesproducten. Voor de snelle levering van hun producten kochten zij een hele vloot Iveco Daily aan.

Ve-Tor Poorten

Een ruime Daily met open laadbak voor Ve-tor Poorten

Ve-Tor Poorten is een officieel verdeler van de industriepoorten van Novoferm. Met hun ervaring en deskundigheid helpen zij u bij de zoektocht naar de geschikte poort! Voor het vervoer van hun producten kochten zij een nieuwe IVECO Daily chassis-cabine aan. Vierstraete Trucks bouwde hier een gespecialiseerde open laadbak op met glasbok voor het vervoer van hun glas en ramen.

Schuurmans Joël

Veel plezier gewenst aan Schuurmans Joël met zijn nieuwe camper van, die hij construeerde uit een wagen van ons tweedehandsaanbod.

Roelens BVBA

Proficiat Roelens BVBA met de aankoop van jullie tweedehands IVECO Daily.

Tuinen Bert Coveliers BV

De IVECO Daily vergemakkelijkt voortaan ook het bedrijfsleven van Tuinen Bert Coveliers.

Wij wensen hem enorm veel rijplezier toe!

Thijs Containers

Een “Thijs gele” S-Way.
Thijs Kranen en Containers: uw allround expert in kraanverhuur, containerverhuur, transport, tankreiniging en oude metalen. Zij kochten een IVECO S-WAY in het typische "Thijs geel". De tankwagen opbouw werd voorzien door Wycom. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in Iveco-Maenhout!

Dejonghe Dominik

Dejonghe Dominik zet in volle vaart koers in zijn nieuwe IVECO Daily.

Dominik voorziet zijn transport vanaf heden in een Daily chassis-cabine met kastopbouw van ALUMAC. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe!

EDR Constructies

Opnieuw een Daily voor EDR Constructies

EDR is constructeur van brandstofverdeelpompen, tankregistratiesystemen en al zijn toebehoren. Zij kunnen instaan voor de realisatie van uw volledig tankstation en dit voor industrie alsook voor verkoop doeleinden. Hun nieuwe IVECO Daily is voorzien van luchtvering. Ondertussen werd hij ook al fantastisch beletterd.

Air Compact

Nieuwe IVECO Daily voor Air Compact

De specialist in perslucht Air Compact koopt hun bestelwagens aan in samenspraak met hun chauffeurs. Hierbij kozen zij bewust voor onze Daily, die ontworpen is om het bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.

SL Pleisterwerken

Proficiat en bedankt SL Pleisterwerken!

SL pleisterwerken werd opgericht na jarenlange ervaring. Ze zijn gevestigd in Bavikhove, maar voeren pleisterwerken uit in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Zij kochten daarom dit jaar een nieuwe IVECO Daily aan voor hun bedrijfsuitvoering.

Schrijnwerkerij Deconinck

Een tijdje terug leverden wij ook een nieuwe Daily af aan Schrijnwerkerij Deconinck.

Schrijnwerkerij Deconinck is dealer van Profel ramen en deuren en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van binnendeuren. Zij zijn reeds 4 generaties tot uw dienst, sinds 1918. Wij wensen hen nog veel veilige kilometers toe.

Algemene Knokse Renovatie

Veel plezier gewenst aan Algemene Knokse Renovatie met de nieuwe aanwinst!

Wij plaatsen hun IVECO Daily met gesloten laadkast en klep in de kijker. Deze 7 tonner werd opgebouwd door ALUMAC. Wij danken hen alvast voor het vertrouwen.

Revan

Een blinkende chassis-cabine met open laadbak voor Revan

Voor de opstart van het plaatsen van stellingen was Revan op zoek naar een specifieke wagen. Dankzij ons ruime stockaanbod, konden zij hun voertuig in ontvangst nemen zonder de ellenlange levertermijnen te moeten doorstaan. De wagen is voorzien van airco, een navigatiesysteem en cabinebescherming. Het aaneenschakelen van de trekhaak met de aanhangwagen was trouwens nooit zo makkelijk als met het camerasysteem aangesloten op de Hi-Connect.

V-Matic

Een perfecte Matic match!

Bij V-Matic kan u terecht voor het installeren en automatiseren van poorten. Zij hebben ervaring met elk merk en komen voor u met de ideale oplossing. Met de HI-MATIC, de eerste automatische 8-versnellingsbak, die het schakelen voor zich neemt, kunnen zij gefocust blijven op verkeer en rijomstandigheden. Daarnaast is deze Daily ook uitgerust met luchtvering en een push bar vooraan. Ondertussen werd de wagen ook fantastisch beletterd.

Gemeente Koksijde

Ook Gemeente Koksijde mag pronken met hun nieuwe aankoop!
 
De West-Vlaamse gemeente kocht onlangs een 7 ton IVECO Daily aan. Zoals u misschien kan zien op de foto werd deze voorzien van zowel een kraan, als open laadbak. De open laadbak werd opgebouwd door ALUMAC. Wij wensen jullie enorm veel rijplezier toe.

Gemeente Wevelgem

De Gemeente Wevelgem heeft voor zijn Groendienst een IVECO S-way gekozen.
 
Ze kozen voor een opbouw van ALUMAC en een kraan van Hiab met grijper en een containerhaaksysteem. Het voertuig is een 6x2 met een liftbare en stuurbare sleepas. Hij is uitgerust met zowel een achteruitrijcamera, als een dodehoekcamera. Ze opteerden voor de S-way omdat Iveco het unieke Hi-Scr systeem heeft, die gepaard gaat met een milieuvriendelijke diesel uitvoering.

MExT

Spotted bij MExT!

Proficiat MExT Cardio met jullie prachtige nieuwe IVECO Daily. Wij wensen jullie alvast veel veilige kilometers toe. Credits to Publi Lettral - Belettering & publiciteit voor de fantastische belettering van deze wagen.

Goddeeris

Nieuwe bestelwagen afgeleverd voor Goddeeris!
 
Goddeeris, sterk in industrial piping, sprinklers en HVAC hebben enkele IVECO bestelwagens aangekocht, die dagelijks materialen laden en lossen. Hun 180pk met Hi-Matic automatische versnellingsbak werd reeds gepersonaliseerd, zoals te zien op de foto

Spafun

Iedereen heeft zo nu en dan nood aan een vleugje luxe. Spafun levert nu dan ook zonder zorgen hun jacuzzi’s en dergelijke in een nieuwe IVECO Daily chassis-cabine.
 
Spafun is de grootste spa verhuring van België, met garantie van onberispelijke hygiëne en kwaliteit. Genieten zonder zorgen, wegdromen in zalig warme bubbels of de spieren ontspannen in een aangename gloed. Spafun verhuurt namelijk jouw fantasie: spa's, sauna's, bubbelbaden en hot tubs voor thuis of op evenementen. Om dit mogelijk te maken kochten zij een nieuwe Daily chassis-cabine voorzien van een meubelbak door Thomas Cargo Solutions Construct. Om het leveren nog makkelijker te maken werd er ook een laadklep geïnstalleerd op de wagen.

Altez Group

U ziet hier 3 van 5 nieuwe bestelwagens voor Altez Group uit Tielt, waarmee ze hun wagenpark willen verjongen. Zo hebben ze in totaal al zeker 15 IVECO bestelwagens.
 
Reken op Altez voor de realisatie van een totaalconcept; van ontwerp tot oplevering. Altez voert ook wel vaker complexere ontwerpen uit. Over de jaren heen hebben Altez en Iveco-Maenhout een nauwe samenwerking opgebouwd. Zo zette Altez ook onze filialen in Brugge en Ardooie neer.

Maxime Dewitte SPRL

Nog een Iveco Daily voor Maxime Dewitte's bouwonderneming.
 
Maxime Dewitte in Comines-Warneton is gespecialiseerd in allerlei bouwactiviteiten en kan jou dus zeker helpen bij de realisatie van jouw dromen. Hiervoor opteert hij al meermaals voor de duurzame en winstgevende Daily.

Transport l'Ecluse

L’Ecluses wagenpark heeft er een bijzondere nieuweling bij. Zij kozen bewust voor een IVECO S-WAY. Een stijlvolle IVECO S-WAY.

Transport L’Ecluse BVBA beschikt over maar liefst 42 trekkers. Zij hebben nu voor het eerst twee Iveco S-Way’s aangekocht, waarvan de eerste recent werd geleverd! Het gaat om een S-Way van het type AS440S48T/P die uitgerust is met een cursor 11 liter motor met 480pk, de Hi-Tronix versnellingsbak en de Hi-Cruise (GPS Predictive Drive). De volledige wagen is uitgevoerd met full LED. De velgen zijn de Alcoa Durabright’s. Ook Iveco’s Hi-Connectsysteem is hierin aanwezig. Verder is de S-Way voorzien van een aslast meetsysteem, standairco, adaptive cruise control en de hill holder.

Berwaerts

Kris Berwaerts uit Heusden schuwt geen grote projecten, niet-aangelegde of verwaarloosde tuinen, net zomin als deze splinternieuwe 14 ton IVECO Eurocargo.

Berwaerts garandeert tuinaanleg die optimaal voldoet aan uw wensen. Zij beschikken over eigen materiaal om snel te schakelen. Hierdoor kunnen zij u optimaal bedienen met containers, gereedschap, hakselaar, freesmachines enz. Bovendien investeren zij voortdurend in materiaal om aan de hand van de meest kwalitatieve en moderne technologieën om op de meest pertinente manier aan uw wensen te voldoen. Recent werd geïnvesteerd in een hoogtewerker om snoeiwerken uit te voeren op minder moeilijk bereikbare plaatsen. Zij kozen deze keer voor de 14 tonner van IVECO omwille van de flexibiliteit en de korte draaicirkel waarmee hij zonder problemen zijn werkzaamheden kan uitvoeren bij particulieren. De wagen is voorzien van 250 PK, Hill Holder, sperdifferentieel en een containersysteem.

Volckaert Thomas

Met zijn nieuwe IVECO Daily is the sky the limit voor Volckaert Thomas.

Hij volgde zijn vader op in het plaatsen van opritten, terrassen, tegelwerken en nog zoveel meer. Wij wensen dit manusje van alles enorm veel rijplezier toe met zijn spiksplinternieuwe, mineraal grijze Daily. Dankzij ons ruim stockaanbod konden wij beiden genieten van een zeer vlotte samenwerking.

ICK

Tijdens hun dagelijkse uitdaging om van elk project iets unieks te maken, gaat familiebedrijf ICK op weg met een nieuwe IVECO Daily.

Het bedrijf die al snel uitgroeide tot dé specialist voor renovatie is creatief, alert voor nieuwe materialen en heeft een diepgewortelde passie voor fijne afwerking en mooie interieurs. Een mooie match dus met de Daily bestelwagens van IVECO. Wij wensen ICK heel wat veilige kilometers toe!

Godderis Carl

Godderis Carl bolt voortaan rond in deze fonkelnieuwe IVECO chassis-cabine met meubelbak.

Met Carl Godderis haalt u een erkend dakdekker in huis, dus kunt u er zeker van zijn dat er strikt volgens de normen wordt gewerkt, zonder onaangename verrassingen! Niet enkel voor het bezoeken van zijn klanten, maar ook voor het vervoeren van zijn materiaal en producten koos de onderneming voor een nieuwe Iveco Daily met opbouw van Alumac.

CK-Construct

Een nieuwe blikvanger op de weg van de Izegemse bouwfirma CK-Construct.

CK-construct is een jong dynamische bouwfirma die gespecialiseerd is in het uitvoeren van de ruwbouw van woningen, appartementen en burelen. Wij leverden onlangs een prachtig rode Iveco Daily aan hen af. De vijftonner is uitgerust met het Iveco Hi-Connectsysteem, waarbij u alle apps van uw telefoon kunt displayen op het IVECO INFOTAINMENT scherm. De chassis-cabine werd voorzien van een achterover kipper door Alumac. CK-Construct ging daarna nog langs bij VDKcarrosserie voor het spuiten en beletteren van hun nieuwe dienstwagen.

Fiers J&B

Fiers J&B heeft er twee nieuwe Daily koelwagens bij!

Fiers is een bedrijf met enorm veel geschiedenis. Zij hebben ondertussen al meer dan tien bestelwagens met de beste bewaaromstandigheden. Zij breidden hun wagenpark uit met twee nieuwe Iveco Daily’s. Beide voertuigen zijn omgebouwd als koelwagens voor de leveringen van eten aan verschillende restaurants.

Christophe Lemaire

Proficiat Christophe Lemaire met uw nieuwe aankoop!
 
Christophe Lemaire uit Elst koos een Iveco Daily uit ons ruime stockaanbod.

D'Hondt NV

Alweer een Daily bij de fleet van D'Hondt interieur.
 
D’HONDT is uw interieurspecialist voor een totaalinterieur op maat in de stijl en sfeer die u verkiest. Voor hun transport naar de vele klanten kiezen zij voor de IVECO Daily, de perfecte bestelwagen voor iedere missie. Belangrijk in de keuze voor IVECO waren het grote laadvermogen, het comfort voor de chauffeurs en de zeer goede rijprestaties.

C&C Complet

Een nieuw paradepaardje voor C&C Complet.

De firma gespecialiseerd in artikelen voor paardensport en stalbenodigdheden heeft een nieuwe Daily aangekocht uit ons stockaanbod. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Tuinconcept Peter

Een nieuwe X-Way voor Tuinconcept Peter om van uw tuindroom uw droomtuin te maken!
 
Tuinconcept Peter maakt tuinoplossingen op maat. Om hun flexibiliteit te vergroten, kochten zij een nieuwe Iveco X-way 6x4 in off-road uitvoering. De tuinbouwonderneming koos voor een stockvoertuig met 480pk en is opgebouwd met een 20t containersysteem van het merk Unilift. De wagen heeft een full LED uitvoering met Hill holder, aslastmeetsysteem en vangmuilkoppeling. Er werden zwaailichten gemonteerd en flitslichten in de grille geplaatst. Als kers op de taart is de vrachtwagen voorzien van het Iveco Hi-Connectsysteem.

MBI

Een nieuwe Iveco Daily voor MBI.
 
Deze onderneming, gespecialiseerd in oliën voor professionele wielrenners, heeft een nieuw stockvoertuig aangekocht. Zij leveren massageoliën voor profwielrenners, maar ook oliën voor de fietsen zelf. Deze Iveco Daily zal nog bedrukt worden met reclame en zou meerijden met de Tour de France!

Jori Laureys

Een nieuwe Daily voor de startende Jori Laureys.
 
De pas opgestarte Jori Laureys koos voor Iveco na aanraden van zijn werkgever. Wij bedanken hem voor het vertrouwen en wensen hem vele veilige kilometers toe!

Planquette

Onze Ardooise buren hebben er drie nieuwe Daily’s bij!
 
Slachterij Planquette stelt functionaliteit en efficiëntie steeds voorop. Voor het transport van hun goederen geldt dus niet minder. Met jaarlijks ongeveer 80 000 km, hebben zij bedrijfszekere voertuigen nodig. Deze drie nieuwe bestelwagens zijn uitgerust met een koelsysteem. De wagens zijn 2m10 hoog om het vlees op te kunnen hangen. Voor het comfort van de chauffeur kozen zij voor de Hi-Matic automatische versnellingsbak.

Haegeman Heating Solutions BVBA

Van de Daily naar de Eurocargo!

Haegeman Heating Solutions BVBA is een familiebedrijf uit Middelkerke dat gespecialiseerd is in verwarmingsketels, warmtepompen en zonneboilers. Ter vervanging van hun Daily koos dit bedrijf voor de Iveco Eurocargo. Essentieel voor HHS was dat de wendbaarheid en veelzijdigheid van hun Daily gecombineerd kon worden met een groter laadvermogen. De Eurocargo is uitgerust met 3 camera’s, een LED balk op het dak en rondom geïntegreerde werklichten. De laadruimte heeft een schuifdeur en een Dhollandia laadklep achteraan. Het voertuig is zowaar uitgerust als een mobiel werkatelier. Een troef dat elke dag mee op pad is met de installateurs van Haegeman Heating Solutions.

Aquality

Viskwekerij Aquality levert voortaan hun gamma vissen en producten van uitstekende kwaliteit doorheen het hele land in tien nieuwe Iveco Daily’s.

Het afgelopen jaar kocht de onderneming maar liefst tien nieuwe bestelwagens. De viskwekerij rijdt enorm veel kilometers doorheen het hele land. Het is dan ook van uiterst belang dat hun producten vers en kwalitatief blijven doorheen deze afstanden. De wagens werden daarom voorzien van een specifieke opbouw met koeling. Dankzij ons ruime stockaanbod konden wij zorgen voor een vlotte samenwerking.

Carry Flor NV

De firma Carry Flor NV, groothandel in bloemen en planten, bestelde maar liefst 19 Iveco Daily chassis cabines met kast om hun dagelijkse bevoorrading te verzekeren van hun verkooppunten.

Aangezien Carry Flor veel leveringen verzorgt in stedelijke omgevingen, waren de sterke troeven van de Iveco Daily, zoals de 8-traps automaat en zijn korte draaicirkel, van doorslaggevend belang. Zo kunnen hun chauffeurs gefocust blijven op de verkeersomstandigheden, terwijl de HI-MATIC de rest voor zijn rekening neemt. Ook het beheer en de opvolging van hun vloot via de Connectivity box overtuigden hen hun wagenpark te voorzien van 19 nieuwe wagens. Wij zijn enorm trots dit afgeleverd te mogen hebben!

Cnudde BVBA

Renoveren zonder zorgen daar zorgt Groep Cnudde voor! Groep Cnudde bij uw woning krijgen zonder zorgen daar hielpen wij bij!

Sinds 1988 is Groep Cnudde een gevestigde waarde in de streek, met focus op totaalrenovaties. Zij werken overal in België: ze zijn gevestigd in Oudenaarde, maar komen even graag in Gent, Kortrijk, Oostende, Antwerpen of Leuven. Met deze nieuwe IVECO Daily worden de verre verplaatsingen niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Bij de New Daily bestelwagen staat de technologie ten dienst van de chauffeur: wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is.

Declerck-Modde

Het alom gekende Kip aan ’t Spitkraam Declerck-Modde uit Meulebeke heeft zijn nieuwe IVECO S-Way in ontvangst mogen nemen.

Deze Maranellorode S-Way is uitgerust met 420PK en Alcoa Durabright velgen. Op het dak is het Lightfix Slim Light met Lazer lichten gemonteerd. Onderaan de bumper en de sideskirts zijn er bars in chroom geplaatst om het voertuig te accentueren. De spiegels en de grille zijn afgewerkt in hoogglanslak. Kortom een voertuig dat “af” is!

DSV Solutions

Een nieuwe chassis-cabine voor de wereldwijde transport en logistiekonderneming DSV.

Zij leveren en beheren dagelijks supply chain oplossingen voor duizenden bedrijven. Met deze IVECO Daily Chassis-Cabine hebben ze er opnieuw een transportoplossing bij op de weg. Met ons ruime stockaanbod konden wij zorgen voor een vlotte samenwerking.

JVL Interieur

Een fris design op maat voor deze machtige bestelwagen van JVL Interieur.

Met hun ervaren vakmanschap van de bovenste plank zorgt JVL Interieur voor standbouw en decorbouw. Daarnaast zijn zij uiteraard ook een krak in interieurinrichting. JVL koos voor een stijlvol zwarte Chassis-Cabine met gesloten opbouw. De kast is voorzien van een laadklep en een opklapbare trap onder de zijdeur. De Iveco Daily is hét bedrijfsvoertuig dat het zakelijk perspectief verandert.

De Duinenwacht

Nieuwe Daily Chassis-Cabines met gesloten opbouw voor de Duinenwacht in Oostende.

De duinenwacht zorgt voor het groenonderhoud in de streek, doen bouw en renovatiewerken en verzorgen tal van diensten omtrent energie. Zij bieden dus een zeer ruime waaier van diensten aan, net als onze Iveco Daily. Wat de missie ook is, de Daily kan aangepast worden aan uw operationele en zakelijke behoeften.

Kringloop 't Rad

Een BE-trekker met laadvermogen van 3,5 ton voor Kringloopcentrum ’t Rad uit Ruddervoorde.

De Kringloopwinkel is meer dan zomaar een tweedehandswinkel. Met aandacht voor het milieu verkopen zij originele en goedkope spullen en zorgen zij voor sociale tewerkstelling. ’t Rad zal nu zelfs huis-aan-huis ophaling doen om herbruikbare spullen op te pikken. Alle inwoners krijgen hiervoor een week op voorhand een zak in de bus om de spullen buiten te zetten. En met deze BE-trekker 40C18HA8 kan er véél gerief opgehaald worden om de afvalberg te verkleinen. Tot maar liefst 3,5 ton!

Italiaanse Delicatessen

Honger naar Italië.

Deze nieuwe IVECO Daily zal voortaan gebruikt worden door ItalDeli voor de distributie van Italiaanse delicatessen en wijnen voor de Italiaanse keuken. De 5 ton bestelwagen werd opgebouwd met koeling in de laadruimte voor het vers houden van hun volledige assortiment. De Daily is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse.

Carimo

Deze nieuwe, gepersonaliseerde S-Way van Carimo kan u zeker niet ontgaan op de weg.

De transportfirma uit Middelkerke, die een vloot heeft voor internationaal transport, ontving recent hun eerste IVECO S-Way. Ze kozen deze niet alleen voor zijn looks, maar ook voor zijn zuinige motor. De zescilinder is uitgerust met een cursor elf motor met 480pk. Wij bedanken Carimo voor het vertrouwen in de samenwerking.

Vanheede

Vanheede Environment Group uit Geluwe heeft onlangs 5 nieuwe Iveco S-Way 6x2 chassis in gebruik genomen.

Deze voertuigen zijn onder andere uitgerust met een stalen hybride bumper, TPMS (bandespanningscontrolesysteem), Hi-Connect infotainment systeem met TomTom trucknavigatie, en nog veel meer technologische snufjes. De opbouw van het haaksysteem werd uitgevoerd door WAF uit Kruibeke.  

Timmerbedrijf Vandamme

Proficiat Timmerbedrijf Vandamme met de aankoop van drie tweedehands IVECO Daily's.

Met deze professioneel uitgeruste bestelwagens timmeren zij verder aan een excellente service!

Wij wensen de medewerkers van Timmerbedrijf Vandamme veel rijplezier en vlotte kilometers toe.

De Fietsambassade

Drie splinternieuwe CNG voertuigen voor De Fietsambassade Gent

De Fietsambassade en Iveco-Maenhout delen eenzelfde visie: Het stimuleren van duurzame vervoersmiddelen. Met de aankoop van deze bestelwagens op aardgas bevorderen zij nogmaals de overstap naar een betere en duurzame mobiliteit in Gent.

Econo-move

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Van Waeleghem

Iveco daily 180pk

Vanmellaerts Bryan

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk

Branswijk

Iveco X-Way 480pk

Meubelen Defossez

Iveco Daily Chassis-Cabine met 160pk

Aneca Services

2 Iveco Daily bestelwagens met 160pk

Constructie Vergauwe

Iveco Daily Chassis-Cabine met 180pk

Cappelle Transport

Iveco S-Way 510pk

Danny Puype

Iveco Daily 210pk

Electro Delaere

Iveco Daily 180pk

Pavimento

Iveco Daily 160pk

Erwin Kerkhove

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Josatec

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Delca Logistics

3x Iveco S-Way 480pk

Pyfferoen Marc

Iveco Daily 180pk

Zonnewende

Iveco Daily Chassis-Cabine

Degrande takeldienst

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Davy Vanacker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Verstraete Metaalconstructies

Iveco Daily 180pk

Timmerwerken Cortvriendt-Vanacker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vladimirov Ivan

Tweedehands Iveco Daily met 160pk

Linum Europe

Iveco S-Way 330pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Houtskeletbouw Devos

2x Iveco Daily 180pk

B&R

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Uleyn Grégory

Iveco Daily 210pk

Lourens Dewitte

Iveco Daily 180pk

Constructie CVH

Iveco Daily 180pk

Camping Zeester

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

MDW Dakwerken

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Sebastiaan Devriendt

Iveco Daily 180pk

Christiaens-Volcke land- en tuinbouwmachines

Tweedehands Iveco daily 160pk

OCMW Moeskroen

Iveco Daily 140pk CNG

Charleroi Airport

Tweedehands Iveco daily 160pk

Decotuin

2x Iveco Daily 180pk

Universiteit Gent

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Demolans

4x IVECO S-Way 330pk geleverd door Autobedrijf Vandewiele.

Deuren Plets

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Staelens Pleisterwerken

Iveco Daily 180pk

The Ponderosa

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Horeca Totaal

2 Iveco S-Way's 360pk

Nick Deburghgraeve

Iveco Daily 180pk

BSD-isolaties

Iveco Eurocargo 250pk

Veerkracht 4

Iveco Daily 160pk

Lannoye Jeffrey

Iveco Daily 180pk

Simoen Geert

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Stad Moeskroen

2x CNG Iveco Daily 140pk

Bovan Fencing

Iveco Daily 180pk

Rovasac

Iveco S-Way 360pk

Dakwerken VB

Iveco Daily 160pk

Dauwe Thomas

Iveco Daily 180pk

CPAS

Iveco Daily NP 140pk

Berten Jeffrey

Iveco Daily 180pk

Veerkracht 4

Iveco Daily 160pk

Ver Eecke Pieter

Iveco Daily 180pk

GDP Transport

8x Iveco S-Ways 480pk

GDP Transport

2x Iveco S-Way 480pk

Transheeze

Iveco S-Way met 510pk

Wyffels Björn

Iveco Daily 180pk

Sofie en Steven bvba

Iveco Daily 180pk

Kurt Bauwens

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk 

Leon Torfs

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Horeca Totaal

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vanmeulebroeke Davy

Iveco Daily 180pk

De Smedt & Caudron Advies

Iveco Daily 180pk

Masterbulk

Een zesde en zevende IVECO S-Way met 480pk voor Masterbulk

PM Decor

Iveco Daily 180pk

GDP Transport

Iveco Daily 180pk

Declerck Rent

Iveco Daily 180pk

Zone de Secours Wallonie Picarde

3 Iveco Daily's met 160pk

Traen Gebroeders

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Horeca Totaal

4 Iveco Eurocargo's met 250pk

Lea Sales

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gadeyne Tom Koeltechniek

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Widem Logistics

2 van de 17 voertuigen van Widem Logistics

Renovatiebedrijf Stuccenter

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Bouwbedrijf Maes P&J

Iveco Daily 180pk

Bouwmaterialen De Rocker

Iveco Daily 160pk

Provincie West-Vlaanderen

Iveco Daily 160pk

Masterbulk

Een derde, vierde en vijfde IVECO S-Way 480pk voor Masterbulk

De Boever en Dobbelaere

De Boever en Dobbelaere, 2 vrienden, kozen beide voor een Iveco Daily 180pk!

Masterbulk

Iveco S-Way 480pk

Mastertrucks

Iveco S-Way 480pk

Toekoer Toilets

Iveco Daily 180pk

Delca Logistics

Iveco S-Way 480pk

Neyts Mark

Iveco Daily 180pk

Soete Aluminium

2x Iveco Daily 180pk

Kringwinkel Midden West-Vlaanderen

Iveco Daily 140pk CNG

Fyto Verhelle

Iveco Daily 180pk

Transledegem

Iveco S-Way 510pk

Aquality

2x Iveco Daily 180pk

West-lease

Iveco Daily 180pk

TBI

Iveco Eurocargo CNG voor TBI

Bozica

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Firma Opsomer

Tweedehands Iveco Daily 160pk

GJ Construct

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Senne Verhelst

Iveco Daily 180pk

Cebeko

2x Iveco daily Chassis-Cabine 140pk

Bouwbedrijf Maes P&J

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk

Dumo Polie

Iveco Daily 180pk

Callewaert Mathias

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Thalassa

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Verstraete NV

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Delca Logistics

Eerste Iveco S-Way voor Delca Logistics!

Fonteyne Steven

Iveco Daily 180pk

Houttekier bvba

Iveco Daily 180pk

Steenhaut Maarten

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Sierschouwen Van Damme

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Houten Huis

Iveco Daily 160pk

LivWise

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Rolluiken Stubbe

Iveco Daily 180pk

KW Building

Tweedehands Iveco Daily 160pk

KunstgrasCentrum

Iveco Daily 160pk

Alain Ramon

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Brysse Christophe

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Verso Logistics

Tweedehands Iveco Daily 140pk

Cappelle

Dit is de eerste Iveco S-Way voor Transport Cappelle.

Dedeygere

Dedeygere mocht hun eerste S-Way in ontvangst nemen.

De Busschere Agri NV

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

Luminus

Iveco Daily NP 140pk

Ver Eecke Pieter Bedrijfshygiëne BV

Iveco Daily 180pk

Manforce NV

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Tuinen Christophe Vandenberghe

Iveco Daily 180pk

De Busschere Agri nv

Iveco Daily 180pk

Samuel Claeys

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Rodeo

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Goddeeris

Iveco Daily 180pk

Sico Aannemingen

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Pieters Rudy

Iveco Daily 180pk

Groenzorg

Iveco Daily 180pk

Verstraete Enterprises

Iveco Daily 180pk

M&S Dakwerken Vanhooren

Iveco Daily 180pk

Quinten Raes

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Dries Verhellen

Iveco Daily Chassis-Cabine 160pk 

Helicat

Gisteren werd de 510pk sterke IVECO STRALIS PERFORMER afgeleverd aan de firma Helicat.

De Stralis Performer is de laatste generatie Stralis trucks.

Transport Cools

Onlangs hebben wij de allereerste S-Way afgeleverd aan Transport Cools!

Masterbulk

Onze trouwe klant Masterbulk mocht onlangs hun eerste IVECO S-Way in ontvangst nemen.

Demeyer Algemene Bouwondernemingen

Iveco Daily 180pk

Buitenhuis Tuinondernemingen

Iveco Daily 180pk

Ivago

2x Iveco Daily Natural Power 140pk

A&J De Saedeleer.

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gemeente Moeskroen

De gemeente Moeskroen denkt aan het milieu!
 
Dit zijn hun 3 nieuwe Iveco Daily Chassis-Cabines op aardgas.

Metaalconstructies Desmedt

Iveco Daily 160pk

G-Plus

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

IVBO

Iveco Eurocargo 250pk

Proviron

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

Aalter Invest

Iveco Eurocargo 250pk

Delca Logistics bvba

3 IVECO's 480pk in "Performer" uitvoering

Vandamme Karel

Iveco daily 140pk

Sanville

Iveco Daily 180pk

Zeevisgroothandel André

Iveco daily 180pk

Vermote Betonboringen

Iveco Daily 180pk

Furniture Transport BV

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Kurt Vandenbroucke

Iveco Daily 180pk

Foodexpress

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 150pk

Chocodis

Iveco Daily 180pk

Naeyaert

Iveco Daily 180pk

Goddeeris

Iveco Daily 210pk

Wanda

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Studio DLL

Iveco Daily 180pk

Verhaeghe Pieter

Iveco Daily 180pk

Dubron Simon

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

YVSA BVBA

Iveco Daily 160pk

Descheemaeker

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Seys & Roelens

Iveco X-Way 360pk 

De Meiboom

Iveco Daily 140pk

De Zon Al Mix

Iveco X-Way 480pk

Geoffroy Nicolas

Iveco Daily 180pk 

Tuinen Dewulf

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Vermeulen Mario

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Maes Marc

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Yde Stijn

Iveco Daily 180pk

Profalux

Iveco Daily 160pk

NDK

Iveco Daily Chassis-Cabine 210pk

Kringwinkel

Iveco Daily Chassis-Cabine 140 pk CNG

Vandamme

Iveco Daily 180pk

Ultimedi

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Camertijn

Iveco Daily 160pk

Deboosere

Iveco Daily 180pk

Planquette

2de Iveco Daily 160pk

Delhem Materiaux

Iveco Daily 180pk

Partyspace

Iveco Daily 210pk

Stema

Iveco Daily 180pk

Verschaeve Construct

Iveco Daily 180pk

Reno Bouw

Iveco Daily 180pk

Planquette

Iveco Daily 160pk

Gemeente Knokke-Heist

2x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Helitrans

5e X-Way voor Helitrans!

Gemeente Beernem

1x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

1x Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

De Vrieze Stef

Iveco Daily 180pk

Gemeente Ichtegem

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Bernard Vandamme

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Declercq Marcel

Tweedehands Iveco Daily 180pk

Firma Volcke

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Frank Van Quekelberghe

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Firma Crea Staal Vermeire

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Latoa Tuinen

Tweedehands Iveco Daily 150pk

David Vervoort

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Adec Electro

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vanalderwerelt

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Martin Dendooven

Tweedehands Iveco Daily 160pk

Agri Verhelst

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Bart Wallaert

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Idem NV

Tweedehands Iveco Daily 150pk

VDW Tuinen & Agro

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Demeulenaere

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Bart Laleman

Tweedehands Iveco Daily 150pk

LDL NV

Tweedehands Iveco Eurocargo

Schrijnwerkerij Paelinck

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Luc De Vil

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vanheede Environmental Logistics

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Decuyper Kristoff

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Vitrum

Tweedehands Iveco Daily 150pk

Firma Duquin

Tweedehands Iveco Daily Chassis-Cabine 130pk

Verhelst

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Cnock NV

Iveco Daily 180pk

Stragier Freddy

Iveco Daily 180pk

De Boever

2x Iveco Daily 180pk

Darras Wim

Iveco Daily 180pk

Gemeente Oostkamp

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk CNG

Het Lekker Kipje

Iveco Daily 180pk

Transledegem

Iveco Stralis

Transledegem

Iveco Stralis

Trios Bouw

Iveco Daily 210pk

Firma TDL

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Duinenwacht

Iveco Daily 140pk CNG

Ruddersstove

Iveco Daily Chassis-Cabine 140pk

De Ruytter

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

Gemeente Bredene

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

Gemeente Bredene

Iveco Daily Chassis-Cabine 120pk

G&G Tuinen

Iveco Eurocargo

Vergote

Iveco Daily 180pk

Stabic

Iveco Daily 180pk

Manhaeve

Iveco Daily 180pk

Lindsey Cleaning

Iveco Daily 180pk

Commonwealth

Iveco Daily Chassis-Cabine 180pk

De Clercq Gebroeders

Iveco Daily 180pk

Icemark

Iveco Daily 150pk